Ebeveynler için yerli etkinlik platformu: Good Parents

Bir ebeveyn platformu olarak karşımıza çıkan Good Parents, ailece ne yapmalıyız veya çocuğum için nasıl deneyimler sunabilirim gibi soruları tek bir tuş ile ortadan kaldırmayı hedefliyor.
Ebeveynler için yerli etkinlik platformu: Good Parents

Bir ebeveyn platformu olarak karşımıza çıkan Good Parents, ailece ne yapmalıyız veya çocuğum için nasıl deneyimler sunabilirim gibi soruları tek bir tuş ile ortadan kaldırmayı hedefliyor. 2016 yılının Şubat ayında bir fikir olarak ortaya çıkan Good Parents, 2017 yılının Aralık ayında Tügiad Girişimcilik ve Inovasyon Komisyonu Başkanı Burçin Önal tarafından kuruldu ve  Tügiad Başkanı Ali Yücelen'in ortaklığı ile geliştirildi.

Şu an için 17 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Good Parents, yaklaşık 1 yıl içinde geliştirildi. Hem web sitesi üzerinden hem de mobil uygulama ile hizmet veren Good Parents, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda. Platformunda 400'den fazla etkinlik merkezi bulunduran Good Parents, her hafta dans, gezi, kamp, müzik, sağlık, sanat ve spor kategorilerinde 850'den fazla etkinliği kullanıcılarına sunuyor.

Ebeveynler için profesyonel etkinlik planlayıcısı olarak hizmet veren Good Parents, sahip olduğu yapay zeka sayesinde çocukların yaşına, ilgi alanlarına ve lokasyonlarına göre etkinlik merkezlerini öneriyor. Good Parents platformunda etkinlik merkezlerini puanlayabilir, karşılaştırabilir veya halihazırda yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

10 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Yatırım firması Girişimtürk'ten 10 milyon TL değerleme ile yatırım da alan Good Parents, ilk etapta İngiltere sonrasında ise İtalya, İspanya ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere açılmayı hedefliyor. Satılan etkinliklerden komisyon alan Good Parents, komisyonların yanı sıra reklamlardan da gelir elde ediyor.

Aileler için bir deneyim, eğitim platformu olmanın yanında Türkiye’ye döviz getirmeyi amaçlayan bir teknoloji firması olduklarını belirten Good Parents, global gelişimini tamamlayıp 8 ülkeye ilk 4 yıl içinde açılmayı hedefliyor. Dilerseniz Good Parents uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.