Blockchain.com 29 milyon cüzdana ve aylık 15 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı

Blockchain.com 29 milyon cüzdana ve aylık 15 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla Londra’dan takip ettiğimiz NOAH London 2018 konferansındaki önemli detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. NOAH London 2018'de konuşalan önemli konulardan biri de blockchain ve kripto para teknolojileri oldu.

Blockchain ve Ledger NOAH London 2018 sahnesinde kripto para teknolojileri ve blockchain üzerine önemli açıklamalarda bulundular. NOAH London 2018 sahnesinde sunum yapan Blockchain kurucu ortağı ve CEO'su Nicolas Cary, önümüzdeki dönemlerde blockchain sayesinde para ile yapılan işlemlerin çok daha kolay bir şekilde gerçekleşeceğine inandıklarını belirtti.

Yaklaşık 6 ayda ekiplerini iki katına çıkarttıklarını belirten Cary, şu an için 140 kişilik bir ekibe ve 3 ofise sahip olduklarını belirtti. Mobil uygulamaları olan Blockchain Wallet'tan da bahseden Cary, bu uygulamanın amiral gemileri olduğunu da sözlerine ekledi.

29 milyon üyeye sahip olduklarını da belirten Cary, dünyanın en büyük kripto para cüzdanına sahip olduklarını da sözlerine ekledi. Aylık 15 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştıklarını da paylaşan Cary, çözümlerinde yapay zeka teknolojilerinden faydalandıklarını da sözlerine ekledi.

1,5 milyon ünite kripto para cüzdanı satmayı başardı

2014 yılında Ledger yolculuğuna başladıklarını belirten Ledger CEO'su Eric Larcheveque, başlarda oldukça zorlandıklarını paylaştı. Kripto varlıkların çok kolay bir şekilde çalınabileceğini dile getiren Larcheveque, kripto varlıkları fiziksel bir cihaz ile koruma vizyonu ile yola devam etmenin doğru bir karar olduğunu da sözlerin ekledi.

1,5 milyon ünite kripto para cüzdanı sattıklarını da paylaşan Larcheveque, ilk etapta son kullanıca ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. İkinci etapta ise kurumsal şirketlere ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Larcheveque, en başarılı kullanıcı deneyimini oluşturmayı amaçladıklarını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.