Vedat Milor'dan Lezzet Rehberi

"Gurme değilim ancak ürettiğim hemen her şey yemek ile ilgili" diyen Vedat Milor, kişisel sitesi üzerinde yayına aldığı "Lezzet Rehberi" ile şehrinizdeki en iyileri keşfetmenize yardımcı oluyor.

Son zamanlarda mutfağımızdaki en büyük merak konusu olan ve Vedat Milor'a da en çok sorulan sorulardan biri olan "menemen soğanlı mı olmalı, soğansız mı?" sorusunun cevabı ile internet dünyasında ilginç bir gündem yaratan Vedat Milor, bu hamlesi ile sosyal medyaya oldukça güzel uyum sağladığını göstermişti. Twitter üzerinden başlattığı anket inanılmaz bir ilgi görünce sorunun cevabını Youtube hesabından güzel bir video ile vermişti ve en azından kendi görüşünü nedenleriyle beraber paylaşmıştı.

Vedat Milor'un damak tadına güvenenlerden biriyseniz artık severek gittiği, kahve içtiği, balık yediği, kahvaltı yaptığı veya atıştırmalıklar için gittiği yerleri Google'da aramakla zaman harcamanız gerekmiyor. Rehber.VedatMilor.com sitesinde yayına aldığı "Lezzet Rehberi" sayfası ile puanlamalar ve kısa yorumlarıyla "enleri" listeliyor.

Üstelik listelenen kafeler ve restoranlar sadece İstanbul ile sınırlı değil. Rehberde yer alan konumlar sekmesine girerek 33 farklı konumdaki (çoğu Türkiye'de olsa da Gürcistan ABD gibi yerlerden de öneriler var) Vedat Milor'un gezdiği, puanladığı ve en önemlisi beğendiği mekanları görebilirsiniz.

Yılların bilgi birikimi ve deneyimi ile oluşmuş bu liste özellikle "iyi yemek" isteyenler için oldukça değerli. Eğer siz de iyi şeyler yemek istiyorsanız bu listeyi elinizin altında bulundurmanızda fayda var.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.