Ev kiralama girişimi Blueground 12 milyon dolar yatırım aldı

Ev kiralama girişimi Blueground 12 milyon dolar yatırım aldı

Blueground özellikle kurumsal odaklı olarak çalışmayı tercih eden, müşterilerin mobilyalı ev kiralamalarına yardımcı olan bir girişim. Blueground ev kiralaması durumunda ev sahibiyle geliri paylaşarak gelir elde ediyor.

Aralarında New York, San Francisco, Los Angeles, Chicago, Boston, Washington, Dubai, Atina ve İstanbul'un da bulunduğu 9 farklı şehirde faaliyet gösteren Blueground bünyesinde toplamda 1000'den fazla daire listeleniyor. Bu tüm dairelerin ortak özelliği tamamen mobilyalı  ve bulundukları şehirlerin en iyi bölgelerinde yer alıyor olmaları.

Kurucu ortaklarından birisinin de Türk olduğu girişim Blueground, daha önce de bir yatırım almıştı, son yatırım turunu 12 milyon dolar ile kapatan Blueground'ın değerlemesinin ne kadara ulaştığı ise açıklanmadı.

Blueground'ın kurumsal olarak çalıştığı müşteriler de bulunuyor, web sitelerinde bu referans markalara da yer veren Blueground, bu markaların üst düzey yöneticilerinin konaklamalarını sağladığını belirtiyor. Mesela belli bir süreliğine ülke değiştiren bir şirketin üst düzey yöneticisi görevlendirmesi esnasında bir otel yerine şehrin en iyi yerlerinde bulunan bu lüks dairelerde konaklayabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.