İzmir'de faaliyet gösteren taksi çağırma servisi: Heyy Taksi

Sadece İzmir kentinden faaliyet gösteren bir çağırma uygulaması olarak karşımıza çıkan Heyy Taksi, 10 Eylül tarihinde kullanıma sunuldu.
İzmir'de faaliyet gösteren taksi çağırma servisi: Heyy Taksi

Sadece İzmir kentinden faaliyet gösteren bir çağırma uygulaması olarak karşımıza çıkan Heyy Taksi, 10 Eylül tarihinde kullanımına sunuldu. 2018 yılında kurulan ve yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen Heyy Taksi, şu an için 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Hem iOS hem de Android platformunda ücretsiz olarak mevcut durumda olan Heyy Taksi, yolcuların kendilerine en yakın taksiyi hızlı bir şekilde mobil uygulama üzerinden çağırmasını sağlıyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden taksi çağrısı gerçekleştirdiğinde Heyy Taksi uygulaması yolcunun konumuna en yakın taksiciyi otomatik olarak tespit ederek yolcuya yönlendiriyor.

Kredi kartı ve BKM Express ile ödeme imkanı

Yolcu bu süreçte taksici kendisine gelirken harita üzerinden taksiciyi takip edebilir ve hizmet sonlandığında taksimetrede yazan tutarı herhangi bir pos cihazına gerek duymadan Heyy Taksi üzerinden kredi kartı ve BKM Express ile kolayca ödeyebilir. Bunların yanı sıra yolcuların hizmet aldıkları taksileri puanlayabildiklerini de ekleyelim.

Platformunda 1000'in üzerinde ticari taksi plakasına sahip sarı taksi kayıtlı olan Heyy Taksi, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren bir çağrı merkezine de sahip durumda. Yaklaşık 1 ayı aşkın bir süredir kullanımda olan Heyy Taksi, toplamda 5 binden fazla yolculuğa aracılık etti.

İzmir'de herhangi bir rakibe sahip olmayan Heyy Taksi, İstanbul'da ise BiTaksi gibi önemli bir rakibe sahip. Bugüne kadar yatırım almayan Heyy Taksi, yolculuk hizmeti için aracılık yapmış olduğu taksicilerden aldığı komisyon üzerinden gelir elde ediyor.

İzmir'de yolcuların ve taksicilerin modern gereksinimlerini gidermek amacıyla ortaya çıkan bir proje olan Heyy Taksi, öncelikle İzmir'de gerçekleşen taksi yolculuklarının yüzde 60'ının Heyy Taksi ile gerçekleşmesini hedefliyor.

Son olarak ilerleyen süreçlerde Heyy Taksi uygulamasının İzmir'e yakın iller ve diğer büyük şehirlerde kullanılmasının planlandığını da ekleyelim. Dilerseniz Heyy Taksi uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.