Elektronik eşyaları uygun fiyatlı olarak mobilden sigortalayan girişim: StuffApp

Yerli bir girişim olan StuffApp, kullanıcıların istedikleri bir elektronik eşyayı her an, her yerde, uygun fiyalı olarak mobilden sigortalamasına olanak veren bir platform olarak faaliyet gösteriyor.
Elektronik eşyaları uygun fiyatlı olarak mobilden sigortalayan girişim: StuffApp

Telefonların, tabletlerin, kısacası alınabilecek herhangi bir teknoloji ürünün fiyatı günümüzde, ciddi anlamda dudak uçuklatan seviyelere geldi. Bir MacBook'u 8 bin TL'den, sıradan bir akıllı telefonu 2-3 bin TL'den aşağı fiyata alamadığımız bu dönemde, elektronik cihazları her türlü hasara karşı sigortalamak da kullanıcıların vazgeçilmezi haline gelmeye devam ediyor.

Fakat bir elektronik cihazı sigortalamak da başlı başına bir sorun haline geldi. Çünkü aldığınız bir elektronik ürünü, sadece ilk satın alım esnasında tekno mağazalarda ve GSM bayilerinde sigortalatabiliyorsunuz. Sigorta ya da hasar paketi satın almak isterseniz, yeniden o mağazaya gitmeniz gerekiyor. Ayrıca mağazalarda sigortalanan ürünlerin de geniş bir yelpazede seyretmediğini söyleyebiliriz.

Yerli bir girişim olan StuffApp, kullanıcıların istedikleri bir elektronik eşyayı her an, her yerde, uygun fiyalı olarak mobilden sigortalamasına olanak veren bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Platform, günlük hayatta kullanılan bu eşyaların güvencesiz olmasından dolayı ortaya çıkabilecek hasar kaybını en aza indirgemeyi misyon ediniyor. StuffApp, daha fazla ürüne sigorta seçeneği sunarak ve ikinci el ürünlere de sigorta hizmeti sağlıyor. Böylece müşterilerin hızlı bir şekilde sigorta fiyatlarını öğrenmelerini ve hasar sonrası süreç de dahil tüm işlemleri mobile taşıyarak zaman kazanmalarını hedefliyor.

StuffApp nasıl çalışıyor?

Öncelikle sisteme kolayca kayıt olduktan sonra sigortalatmak istenilen ürün listeden seçiliyor. Bu işlemin akabinde herhangi bir firmadan en uygun fiyat avantajıyla istene sigorta seçiliyor. Ürünün belirtilen açılardan çekilmiş birkaç fotoğrafı platforma yüklendikten sonra gerekli ödeme gerçekleştirilir. Bütün bu işlemlerden sonra cihazın sigortası otomatik olarak başlamış oluyor. Şu anda web üzerinden beta versiyonu aktif olan StuffApp'in yakında mobil uygulamalarının da aktif edileceğini belirtelim.

Yusuf Mete tarafından 2017 yılında hayata geçirilen StuffApp, Anadolu Sigorta’nın AStart Dijital Sigorta Yarışması’nı kazandı ve Workup’a katıldı. StuffApp'in gelecek hedefleri arasında odak sektörde bulunan sigorta firmalarının esneklik yaratmasını sağlayarak, günlük hayatta sigortalanabilecek ne kadar ürün varsa, ürün portföyüne eklemek ve sigortalatmak bulunuyor.

https://youtu.be/z0D3Pk9-wvY

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.