Veri analizi girişimi Incorta, Microsoft ve Telstra Ventures'tan 15 milyon dolar yatırım aldı

Veri analizi yazılım girişimi Incorta, Microsoft'un girişim sermayesi (VC) kolu M12 ve Telstra Ventures'ın katıldığı ve 30 milyon dolarla kapanan B Serisi finansman turunda, ek olarak 15 milyon dolar daha yatırım aldı.
Veri analizi girişimi Incorta, Microsoft ve Telstra Ventures'tan 15 milyon dolar yatırım aldı

Veri analizi yazılım girişimi Incorta, Microsoft'un girişim sermayesi (VC) kolu M12 ve Telstra Ventures'ın katıldığı ve 30 milyon dolarla kapanan B Serisi finansman turunda, ek olarak 15 milyon dolar daha yatırım aldı. Son yatırım turuna katılan isimler arasında Kleiner Perkins ve Alphabet’in yatırım fonu GV de yer aldı.

B Serisi yatırım turundan önce, San Mateo merkezli Incorta, GV'den 10 milyon dolarlık yatırım almıştı. Bu haberle, hem Microsoft'un hem de Google'ın aynı girişime yatırım yaptığını görüyoruz. Yatırım duyurusunun şirketin Fall '18 Incorta platform sürümü ile aynı zamana denk geldiğini de belirtelim.

2013 yılında kurulan Incorta'nın hiper-birleşik analitik platformu, şirketlerin sayısız bulut tabanlı uygulamalarından gelen geniş veri alanlarını daha aza indirgemelerine yardımcı oluyor. Geleneksel veri ambarı, genellikle karmaşık yıldız şemaları tasarlayarak dönüştürme ve kaynak verilerini yeniden şekillendirmek için ETL hatlarını yüklüyor. Bu şekilde karmaşık, maliyetli süreci basitleştiriyor. Incorta, diğer entegre analiz tekliflerinden farklı olarak, yüzlerce katılım gerektiren iş kaydını saniyeler içinde depolayabiliyor ve analiz ediyor.

Incorta'nın yeni platform sürümü Fall '18 Incorta ise iş üretkenliği için destek sunuyor. Tüm veri kümeleri, verilerin orijinal şekli ve biçimi korunuyor. Analistlere ve yöneticilere, yüzde 100'lük veri doğruluğunu koruyarak, bilgi detayları sunuluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.