Şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi: Filomingo

Konferansımızda sahne alan girişimlerden biri de şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi olarak hizmet veren Filomingo oldu.
Şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi: Filomingo

Webrazzi Summit 2018'de birçok önemli konu ve girişim sahnede konuşulmaya devam ediyor. Konferansımızda sahne alan girişimlerden biri de şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi olarak hizmet veren Filomingo oldu. Filomingo'yu Webrazzi Summit 2018 katılımcılarına Filomingo markasının yöneticisi Sinem Yıldız anlattı.

3 hafta önce faaliyet göstermeye başlayan Filomingo, şirketlere, küçük ve orta ölçekli işletmelere uzun dönem araç kiralayarak faaliyet gösteriyor. Hızlı olmayı en önemli farkı olarak açıklayan girişim, kendi deyimiyle "kullanıcının sipariş ettiği kazak" kişiye ulaşmadan Filomingo ile kiralanan araç saatler içinde teslim edilebiliyor.

Araç kiralamak için ortalama 8-9 kez müşteri temsilcisi ile görüldüğünü belirten Filomingo, kişilerin evraklarını göndermek için kargoda saatlerce beklediğini, teminat için bankada günlerini harcadığını söylüyor. Yani ortalamaya baktığımızda bir araç kiralamak için ortalama olarak 28 gün beklemek gerekiyor. Araç kiralamaya dijital çözüm getiren Filomingo'da ise herhangi bir müşteri temsilcisi ile görüşmek gerekmiyor. Aynı zamanda aracı aynı gün içinde kiralamak mümkün oluyor, böylelikle zaman tasarrufu sağlanarak hedefe kısa yoldan ulaşılmış oluyor.

Tamamen self-servis olarak faaliyet gösteren Filomingo, sektör içinde herhangi bir girişimle rekabet etmiyor çünkü kurumsal şirketler için online filo kiralama hizmeti sunan başka bir girişim bulunmuyor. Bu sebepten Filomingo, globalde müşteriye sunulan deneyimle rekabet ediyor ve bu da özellikle hız alanında ortaya çıkıyor.

Filomingo'ya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.