Sodexo, kartsız ödemeye olanak sağlayan Mobil Ödeme özelliğini aktif etti

Sodexo Restaurant Pass yemek kartı kullanıcıları, kartları yanlarında olmasa bile Mobil Ödeme özelliği ile artık kartsız ödeme yapabilecekler.
Sodexo, kartsız ödemeye olanak sağlayan Mobil Ödeme özelliğini aktif etti

Sodexo, kartsız ödemeye imkan sağlayan yeni özelliğini yayına aldığını açıkladı. Buna göre Sodexo Restaurant Pass yemek kartı kullanıcıları, kartları yanlarında olmasa bile Mobil Ödeme özelliği ile artık kartsız ödeme yapabilecekler.

Sodexo'nun Mobil Ödeme özelliğini kullanabilmek için yapılması gerekenlerden de bahsedelim. Öncelikle Sodexo Mobil Uygulaması’na girilip Mobil Ödeme butonuna basılacak. Ardından 6 Haneli Mobil Ödeme Kodu POS/ÖKC cihazına girmesi için kasa görevlisine iletilecek. Ödeme için kullanılmak istenen bakiye seçildikten sonra Mobil Ödeme Kodu Al butonuna basılacak. Bu işlemlerden sonra da mobil ödeme başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olacak.

Restoranda kart arama, kartı bulamama gibi sorunları çözecek servis hızlı ve pratik bir şekilde ödemeyi sağlıyor. Bu arada belirtelim Sodexo'nun şu anda 1 milyondan fazla tüketicisi, 20 binden fazla müşterisi ve 45 binden fazla üye iş yeri bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.