Fransa merkezli, mekanlar için çalışan yönetimi girişimi Skello 6.9 milyon dolar yatırım aldı

Fransa merkezli, mekanlar için çalışan yönetimi girişimi Skello 6.9 milyon dolar yatırım aldı

Fransa merkezli bir girişim olan Skello, Aglaé Ventures, XAnge, Jean-Baptiste Rudelle ve eski yatırımcıları Thomas Landais, Guillaume le Dieu de Ville ve Gilles Blanchard'dan toplam 6.9 milyon dolar yani yaklaşık 6 milyon euro yatırım aldı.

Şu anda 15000'den fazla restoran, otel ve bar gibi işletmeye hizmet veren Skello aslında bir çalışan yönetim uygulaması. Yöneticilere çalışanların vardiyalarını düzenleme, sorunlarını takip etme gibi olanaklar sağlıyor. Bir başka deyişle sinir bozucu yönetim görevlerine harcadığınız zamanı azaltarak süreci daha eğlenceli ve yönetilebilir hale getiriyor.

Skello kurucuları

Sisteme bir defa giriş yapıp gerekli kuralları ve detayları tamamladıktan sonra artık vardiya değişimini kolaylıkla yapabilirsiniz. Çalışanlar yaptığınız değişim onları ilgilendiyorsa eğer SMS ve e-posta aracılığıyla bilgilendiriliyorlar. Çalışanlar da aynı zamanda sistem üzerinden vardiya değişimi talep edebiliyor ve sistem üzerinden her şeyin en iyi nasıl olabileceğini görerek kararlar verebiliyorsunuz.

Aylık raporlarında Skello bonusları, izinleri ve gerekli tüm detayları size sunuyor ve eğer isterseniz çalışan başına harcamalarınızı ve genel maliyetlerinizi kontrol etmenize imkan veriyor. Aynı zamanda bu sistemi kendi bordro sisteminizle entegre olarak da çalıştırabiliyorsunuz.

Küçük işletmeler için böyle bir SaaS çözümü kullanmak maliyetli ve anlamsız olabilir çünkü genellikle Excel iş görecektir fakat çalışan sayısı biraz arttı mı o zaman böyle bir ürün kullanmak gerekebilir. Her gün 30.000'den fazla çalışan şu anda Skello kullanıyor.

Yeni yatırım turu ile beraber şirket iş alanlarını genişleterek perakende ve sağlık gibi yeni alanlara girmek ve daha sonra da Avrupa'da diğer ülkelere açılmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.