Emre Kurttepeli, Nevzat Aydın ve Selçuk Yorgancıoğlu Webrazzi Summit 2018'de yeni başarı hikayeleri için sırları paylaşacak

Arda Kutsal'ın moderatörlüğünü üstlendiği panelin konuşmacıları Nevzat Aydın, Emre Kurttepeli ve Selçuk Yorgancıoğlu olacak.
Emre Kurttepeli, Nevzat Aydın ve Selçuk Yorgancıoğlu Webrazzi Summit 2018'de yeni başarı hikayeleri için sırları paylaşacak

Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2018‘e artık sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz günlerde, Webrazzi Summit 2018'in hem konuşmacılarını hem de konferans programını sizlerle paylaşmıştık.

Blockchain teknolojilerinden yapay zekaya, yatırım ekosisteminden finansal teknolojilere, e-ticaretten dijital pazarlamaya ve e-spora kadar birçok konu başlığının ele alınacağı konferansımızda, ülkemizdeki önemli girişimlerin şu anda bulunduğu noktaya gelirken geçtiği yolları ve bir girişimin nasıl başarılı olabileceğiyle ilgili önemli bilgileri, "Yeni Başarı Hikayeleri için Reçete Nedir?" isimli panelimizde ele alacağız. Arda Kutsal'ın moderatörlüğünü üstlendiği panelin konuşmacıları ise Nevzat Aydın, Emre Kurttepeli ve Selçuk Yorgancıoğlu olacak.

Teknolojinin günden güne gelişmesi ve bununla birlikte startup kültürünün yaygınlaşmasıyla her geçen gün yeni girişimlerle tanışıyoruz. Bu girişimlerin kimileri hayatımızda önemli bir yer edinirken, birçoğunun da sisteme ayak uyduramadığını ve çeşitli nedenlerle varlığına son verdiğini görüyoruz. Bu son vermenin aksine hayatta kalabilen, hatta bunun çok daha ötesine geçerek Türkiye'nin en önemli girişimleri haline gelen şirketler, yeni kurulan girişimlerin başarı hikayelerine yardımcı olabilmek amacıyla gerekli ipuçlarını katılımcılarla paylaşacaklar. Belki de yeni başarı hikayelerinin yazılmasının önünü açacak olan "Yeni Başarı Hikayeleri için Reçete Nedir?" paneli için 17 Ekim'de görüşmek üzere!

Ana Salon, Dijital Salon, Startup Lounge ve Workshop olmak üzere 4 alanda düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018’i şimdiden planlamak ve networking’inizi daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için konferans programına da buradan ulaşabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.