İşletmesini devretmek isteyenler için pazar yeri: Devrediyorum.com

İşletmesini devretmek isteyenler için pazar yeri: Devrediyorum.com

Hem işletmesini devretmek isteyen, hem de iş sahibi olmak isteyen kişiler için bir pazar yeri olarak hizmet veren Devrediyorum.com, 2017 yılının Ekim ayında fikir olarak planlanmaya başlandı. Yaklaşık 10 içinde geliştirilen Devrediyorum.com, Eren Sağlam ve Ömer Sağlam tarafından kuruldu.

İşletmesini devretmek isteyen kişilerle iş sahibi olmak isteyen kişileri bir araya getiren Devrediyorum.com'un içinde franchise veren kurumsal firmalar bulunduğunu da ekleyelim. Bu sayede Devrediyorum.com kullanıcıları basit bir şekilde franchise için başvuru yapabiliyorlar.

Türkiye’nin her ilinden devirli işletmelerin görülebileceği platformda ilan vermenin tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim.  Devrediyorum.com bu sayede iş sahibi olmak isteyen kişilere hem devren işletme hem de sıfırdan franchise sahibi olmak gibi seçenekler sunuyor.

ilk etapta franchise veren 40 kurumsal firma ile anlaşan Devrediyorum.com'un aktif üye ve ilan sayısı ise 2 ay içerisinde 2 bini aşmış durumda. Tabii ki Devrediyorum.com'un eksik yanları olduğunu da belirtelim. Örneğin ilana tıkladığınızda sitenin sizi yeni sekmeye atması ve acil ilanlar kategorisinin boş durumda olması sitenin eksikliklerinin başında geliyor.

Hem franchise koşullarını sağlayan hem de ilan paylaşan çözümler Devrediyorum.com'un rakipleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Devrediyorum.com, roket adını verdikleri feature satışları ile gelir elde ediyor.

Hedef 10 bin tekil ilan

Ana Sayfaya Roketle / Kategori Üst Sıraya Roketle ve Acil Roketle gibi seçenekler sunan Devrediyorum.com, aynı zamanda franchise veren kurumsal markalara da gold ve platin olmak üzere 2 farklı paket seçeneği sunuyor. 2018 yılı bitmeden 10 bin tekil ilana ulaşmayı hedefleyen Devrediyorum.com'un franchise hedefi ise 500 kurumsal firmaya ulaşmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.