Sancak ailesi ödeme çözümleri sunan Cardtek’e ortak oldu

Sancak ailesi ödeme çözümleri sunan Cardtek’e ortak oldu

Pek çok farklı sektörlerde yatırımları bulunan Sancak ailesi sahip olduğu MT Grup aracılığı ile Cardtek’e ortak oldu. Hatırlatmak gerekirse Cardtek, bankacılık, telekom, ödeme servis sağlayıcıları, kamu, ulaşım ve perakende sektörlerine finansal ödeme teknolojileri alanında yenilikçi ödeme sistemleri çözümleri sunuyor.

Revo Capital ve MV Holding'in hisse sahiplikleri devam ediyor

2016 yılının Mart ayında Revo Capital ve MV Holding'in Cardtek Group’un azınlık hissesini satın aldığını da hatırlatalım. Yapılan anlaşmayla birlikte MT Grup, Cardtek’e, yüzde 54 hissesini alarak ortak oldu. Revo Capital ve MV Holding’in Cardtek’teki toplam yüzde 24’lük hisse sahiplikleri ise aynı şekilde devam ediyor.

Cardtek’in yeni ortağı konumunda olan MT Grup’un teknolojinin yanında sağlık alanında da başarılı yatırımları olduğunu da ekleyelim. Konu hakkında bir açıklama da yapan yapan Cardtek CEO’su Turgut Güney, Cardtek'in kurulduğu günden bu yana birçok ilke imza atan bir firma olduğunu ve yıllar içinde gösterdikleri performansla birlikte yerli ve yabancı birçok yatırımcının dikkatini çektiklerini dile getirdi.

Güney'in açıklamalarına göre çok başarılı bir gelişim gösteren ve ürettiği teknoloji ile birçok global ilke imza atan Cardtek, kendi alanının güçlü firmalarından oluşan hissedarlarının sağlayacağı motivasyon ile birlikte Türkiye’deki varlığını güçlendirirken, inovatif ürünlerle yurt dışına daha fazla yatırım yapma hedefini de koruyacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.