Gayrimenkul verilerini tek platformda sunan girişim: Tapusor.com

Tapusor.com, tüm Türkiye'de herhangi bir gayrimenkulle ilgili ihtiyaç duyulan kapsamlı verilere tek bir platform üzerinden erişilmesini sağlayan platform olarak hizmet veriyor. 
Gayrimenkul verilerini tek platformda sunan girişim: Tapusor.com

Tapusor.com, tüm Türkiye'de herhangi bir gayrimenkulle ilgili ihtiyaç duyulan kapsamlı verilere tek bir platform üzerinden erişilmesini sağlayan platform olarak hizmet veriyor.

Platform, kullanıcıların seçmiş olduğu lokasyon ve çevresindeki gayrimenkul sektörüyle ilgili kapsamlı analiz, yorum, raporlama ve sunum hizmetini veri havuzundaki datalar ile eşleştirerek kullanıcılara sunuyor. Tapusor.com, karar alma süreçlerinde sunduğu güncel/nesnel veriler ve geliştirdiği algoritmalarla tamamen bilimsel analizlerde bulunarak kullanıcılarına destek sağlıyor.

Temelleri 2008 yılında atılan ve 2017 yılı Ağustos ayında beta sürümü ile tüm Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan Tapusor.com, gayrimenkul alım, satım, kiralama, geliştirme, değerleme, fizibilite, analiz, planlama ve fizibilite işlemi yapmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı misyon ediniyor. Projenin tamamen Türk mühendis ve uzmanlar tarafından sektör ihtiyaçlarına çözüm getirmesi amacıyla geliştirildiğini de belirtelim. 12 ay gibi bir sürede yaklaşık 100 bin üyeye ulaşan Tapusor'daki üyelerin yüzde 30’u sektör profesyonellerinden oluşuyor.

10 binden fazla gayrimenkul danışmanı, 5 bin inşaat sektörü temsilcisi, yaklaşık 15 bin civarında ise gayrimenkul alt sektörü temsilcileri de sistemin üyeleri arasında yer alıyor. Sektör profesyonelleri dışındaki bireysel veya kurumsal birçok kullanıcı da Tapusor bünyesinde bulunuyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta Türkiye Veri İşleme Merkezi (Tuvimer) Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen Tapusor.com, mimar, şehir plancısı, harita mühendisi, yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi, avukat, tasarım, işletme, finans ve iletişim uzmanlarından oluşan 20 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor.

Tüm bireysel kullanıcılara ücretsiz hizmet sağlayan Tapusor.com, sektör profesyonellerine özel olarak geliştirdiği çözümleri paket seçenekleriyle sunarak ana gelir modelini oluşturuyor. Kurumsal çözümlerle şirketlerin elinde bulunan verilerin akıllandırılması ve ihtiyaç duyduğu gayrimenkul odaklı verileri otomatik raporlama sistemleri ile kurumsal üyelere sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.