Gobito, sunum paylaşımı platformu Wowslides'ı bireysel kullanıcılar için ücretsiz hale getirdi

Gobito, sunum paylaşımı platformu Wowslides'ı bireysel kullanıcılar için ücretsiz hale getirdi

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan, teknopark şirketi Gobito, sunum paylaşımı platformu Wowslides.com'u bireysel kullanıcılar için ücretsiz hale getirdiğini açıkladı.

Gobito'nun bireysel kullanıcılar için ücretsiz olarak kullanıma sunulan ürünü Wowslides, “Powerpoint to HTML5 Scorm” dönüşümü yapan bu ürün, yüklediğiniz Powerpoint sunum dosyalarını tüm içerikleriyle yüzde 99 benzerlikle HTML5-mobil uyumlu web içeriği haline dönüştürüyor. Daha da önemlisi bu çıktı Scorm tabanlı eğitim sistemlerinde kullanılabiliyor ve sunum üzerindeki kullanıcı hareketleri analiz edilebiliyor.

Wowslides ile PowerPoint sunumları, animasyonlar, tetikleyiciler, video, ses, tablolar, şekiller, hyperlinks, butonlar, akıllı sanat nesneleri, metin biçimlendirme ve efektler kullanılarak web içerik formatına dönüştürmek mümkün oluyor.

Bunların yanı sıra Wowslides’ta, kullanıcılar için bir şablon alanı sunuluyor. Şablonlar ücretsiz olarak indirilip kullanılmaya hazır bir şekilde platformda bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca, HTML sunumlarını şifreli/şifresiz link, domain kısıtlaması (sadece kurumsal kullanıcılar) ve public/private seçenekleri ile paylaşılabiliyorlar. Sunumlar hem sosyal medyada paylaşılabiliyor hem de kişinin web sitesine embed edilebiliyor. Sunumları e-posta yoluyla paylaşmak da mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.