Aynı anda 700 bin kişiyi mobil ekranda toplamayı ve fazlasını Webrazzi Summit 2018'de konuşacağız

Aynı anda 700 bin kişiyi mobil ekranda toplamayı ve fazlasını Webrazzi Summit 2018'de konuşacağız

17 Ekim 2018 tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018 konferansımıza sayılı günler kaldı. Konferansımızda, e-ticaretten dijital pazarlamaya, blockchain teknolojilerinden yapay zekaya, yatırım ekosisteminden finansal teknolojilere ve e-spora kadar birçok konu başlığı ele alınacak.

Webrazzi Summit 2018, her yıl olduğu gibi 2018 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini bir araya getirecek. Geçtiğimiz haftalarda ikinci tur konuşmacılarını da açıkladığımız Webrazzi Summit 2018'de Hadi'nin kurucularından Emre Ulusoy ve Letgo Türkiye'nin Ülke Direktörü Onur Kavak'la birlikte konuşacağız. Panelin moderatörlüğünü ise Webrazzi Yönetici Editör'ü Ahmet Buğra Ferah üstlenecek.

Gelişen teknolojiyle birlikte mobil de hayatımızın her alanında yanımızda yer alıyor. Mobil cihazlar, kimi zaman boş vakitlerimizi doldurmamıza yardımcı olurken, çoğu zaman işlerimizi kolaylaştırmamıza ve zamandan tasarruf etmemize yardımcı oluyor. Mobilin bu denli yaygın olmadığı ve içinde bulunduğumuz andan çok da uzak olmayan bir geçmişte, herhangi bir ürünü satmak, bir yerden bir yere gitmek için taksi bulmak gibi işler fazlasıyla zahmetli ve ciddi anlamda efor harcanması gereken işlerdi. Hatta televizyon başında saatlerce izlediğimiz bilgi yarışmalarına katılmak da birçok kişi için sadece bir hayalden ibaretti.

Mobilin yılı, sadece mobil gibi klişelerden öte rakamları konuşacağımız oturumdan sizlere bahsetmek istiyoruz. Webrazzi Summit'te yer alacak oturumda bir tarafta 700 binden fazla kişinin aynı anda, hem de canlı olarak bilgi yarışmasına katılmasını sağlayan Hadi'nin kurucu ortağı Emre Ulusoy, diğer tarafta ise kullanıcılar sadece ürünün fotoğrafını yükleyerek ilan vermesine olanak tanıyan ve kısa zamanda milyonlara ulaşan LetGo'nun Ülke Müdürü Onur Kavak yer alacak. Detayları önümüzdeki günler de paylaşacağız, oturumun öncesinde ise bir de sürpriz var ;)

6-7 yıl içinde minimum düzeyden günümüzdeki seviyesine ulaşan mobil, gelecek dönemde çok daha farklı ve interaktif boyutlara ulaşacak. Bu süreçte olabilecekleri, mobilin insanları bir araya getirme gücünü ve daha fazlasını konuşacağımız Webrazzi Summit 2018'in tüm konuşmacılarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.