Temizlikyolda.com'un yüzde 7 hissesini Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi aldı

Temizlikyolda.com'un yüzde 7 hissesini Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi aldı

Farklı kategorilerde temizlik hizmetleri sunan Temizlikyolda.com, dördüncü yatırım turunu Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi ile tamamladı. Fahad Abdullah S Alsulaim, Temizlikyolda.com'un yüzde 7 hissesini satın aldı.

Temizlikyolda.com, yeni yatırım turuyla birlikte, önümüzdeki günlerde Suudi Arabistan’da da hizmet vermeye başlayacak. Şirket, Suudi Arabistan operasyonunun başlaması ile hızla Arap Yarımadası’ndaki birkaç ülkede daha hizmet verecek. Yeni yatırımcı Fahad Abdullah S Alsulaim, Suudi Arabistan’da 14 bin personel ile halihazırda hizmet sektöründe faaliyet gösteriyor.

Temizlikyolda.com, yapılan son tur ile birlikte yatırımcı sayısını da 37’ye çıkarmış ve dördüncü yatırım turunu tamamlamış oldu. Temizlikyolda.com'un kurucu ortaklarının hala şirketin yüzde 50’den fazla hissesine sahip olduğunu da belirtelim.

2013 yılının Nisan ayında resmi açılışını yapan girişim, 5. yaşında break even yani başa baş noktasını geçtiğini ve artık kar eden bir şirket noktasına ulaştıklarını söyledi. Temizlikyolda.com'un Suudi Arabistan ve diğer hizmet verilecek ülkelerdeki operasyonel süreci Suudi Arabistan yatırımını gerçekleştiren yatırımcılar tarafından yönetilecek. Temizlikyolda.com ayrıca bu şekilde bir SaaS şirketi özelliği ile yurt dışı açılımını hızlandırarak farklı ülkelerde aktif olmayı hedefliyor.

Ayrıca hatırlatalım; İstanbul merkezli Temizlikyolda.com, geçtiğimiz sene, Nevzat Aydın öncülüğünde 3. yatırım turunu kapattığını açıklamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.