TV reklamlarını büken uygulama: AdBender

Sadece bir tıkla takip ettiğiniz tüm televizyon programlarının ne zaman başlayacağını ve ne zaman reklama gireceğini haber verebilen bir uygulama olan AdBender, yaklaşık 2,5 ay içinde geliştirildi. Ahmet Yılmazcan, Fatih Aygen ve Selman Tunagür tarafından geliştirilen uygulama, Mayıs ayında kullanıma sunuldu.

Sadece reklamların ne zaman başlayacağını haber vermekle kalmayan AdBender, reklamın ne zaman bitip dizinin ne zaman başladığı ile ilgili de kullanıcısına bilgi sağlıyor. Oldukça basit ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan AdBender uygulaması, reklamlar ile ilgili bilgilerin yanı sıra takip ettiğiniz dizinin yeni bölümünün fragmanını da kullanıcısına ulaştırıyor.

Hedef 100 bin kullanıcı

Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan AdBender, Android platformunda 14 bin 485, iOS platformunda ise 9 bin 441 defa indirildi. 20 bin kullanıcı sayısına ulaşan AdBender'ın uygulama içi takip sayısı ise 55 bin seviyelerinde.

Dizi sponsorlarını bildirimlerde kullanıcıya tanıtmak ve yemek, kitap, oyun odaklı firmalardan reklam almak gibi gelir modellerine sahip olan AdBender, özellikle çok televizyon izleyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan. 2019 yılına 100 bin kullanıcı ile girmeyi hedefleyen AdBender, dizi sektöründe reklam aralıkları uzun olan ülkelere açılmayı hedefliyor. Dilerseniz AdBender uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.