Binance'ten Benjamin Rameau, Webrazzi Summit 2018 sahnesinde yer alacak

Binance'ten Benjamin Rameau, Webrazzi Summit 2018 sahnesinde yer alacak

17 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018 konferansımıza sayılı günler kaldı. Türkiye’nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2018, özellikle blockchain ile ilgilenenler için önemli bir sürpriz ile karşımızda. Binance Labs direktörü olan Benjamin Rameau, Webrazzi Summit 2018 sahnesinde yer alacak.

2004 yılında British Columbia üniversitesinden mezun olan Benjamin Rameau, yatırım bankacılığı ve risk fonu konusunda 10 yılı aşkın bir deneyime sahip. Hong Kong EOS.IO Meetup ve Hong Kong ICO Meetup'ın da kurucusu olan Benjamin Rameau, Webrazzi Summit 2018 sahnesinde hem Binance hem de blockchain ile ilgili önemli bilgiler paylaşacak.

Blockchain ile ilgilenenler için tek sürprizin Benjamin Rameau olmadığını da ekleyelim. Webrazzi Summit 2018'de bir blockchain oturumu da gerçekleşecek. Blockchain alanında sadece bunla kalmayacak Webrazzi Summit'te ScutiX'ten Aydonat Atasever ve Colendi'den Bülent Tekmen, Blockchain ile değişecek sektörleri konuşacak.

Kısacası Webrazzi Summit 2018'de blockchain ile gelecek değişim de ele alınacak konulardan biri olacak. Son olarak Webrazzi Summit 2018 konferansımızın yeni konuşmacılarının geçtiğimiz günlerde açılandığını da hatırlatalım.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.