Entrepreneurs Roundtable Accelerator'ın yeni dönem için kabul ettiği 13 girişim

ABD’nin önemli hızlandırıcı programlarından biri olan ERA (Entrepreneurs Roundtable Accelerator), yeni dönem girişimlerini tanıttı.
Entrepreneurs Roundtable Accelerator'ın yeni dönem için kabul ettiği 13 girişim

ABD’nin önemli hızlandırıcı programlarından biri olan ERA (Entrepreneurs Roundtable Accelerator), yeni dönem girişimlerini tanıttı. Bundan önce 14 dönem mezun veren ERA, bu zamana kadar 2 milyar doları aşan birleşik piyasa kapitalizasyonuyla birlikte 165 girişime yatırım yaptı.

Entrepreneurs’ Roundtable Accelerator'ın e-ticaret, emlak ve ses işbirliği gibi çeşitlik sektörlerde faaliyet gösteren 13 girişiminden biraz bahsedelim.

Agilis: Kimyasal distribütörler için B2B ticaret platformu. Kimyasal dağıtım için tedarik zinciri genellikle karmaşık diyebiliriz, ancak Agilis tedarik ve talebi bir araya getiriyor ve üreticilerden dağıtıcılara, alıcılardan tüm taraflar adına işlemleri kolaylaştırıyor.

Airbud: Geliştiriciler ve şirketler için web sitelerine ve uygulamalarına ses özellikleri ekleme seçeneği sunuyor. Airbud'ın teknolojisi, kullanıcıların sesli olarak bu bilgilerle etkileşimde bulunmalarını sağlamak için bir web sitesinde veya uygulamadaki bilgileri hızlı bir şekilde alıyor.

Bikky: Restoran sahiplerine müşterileri hakkında daha fazla bilgi vermek, çevrimiçi sipariş kanallarındaki verileri toplamak ve siparişlerde gerçek zamanlı geri bildirim almak için SMS gönderiyor. Restoranlara yönelik müşteri analiz platformu olan Bikky, işletmelerin müşterilerinin elde tutmalarını artırmalarına ve işleriyle ne işe yaramadığını daha iyi anlamalarına yardımcı olmayı umuyor.

Daivergent: Byran Dai tarafından kuruldu. Otizmli kardeşinden esinlenerek, işletmelerin karmaşık veri görevlerini yerine getirmek için uygun olan otizmli bireyleri işe almalarına izin vermek için Daivergent'i hayata geçirdi. Platform, bu yüksek vasıflı işçiler ve şirketler arasında ilk bağlantıyı yapmakla birlikte eğitim, yönetim ve iş akışı fonksiyonları sunuyor.

Ettitude: Brooklinen'in beğenisiyle rekabet etmek isteyen bir D2C yatak takımı ve homewares markası. Ancak, çoğu rakipten farklı olarak, Ettitude yumuşak, soğutma, hipoalerjenik çarşaf, yastık kılıfı vb. üretimi için organik bambu liyosel kumaşın özel bir kaynağını kullanıyor.

LVRG: Kurumlar için karar vericilerin bir yapay zeka algoritması yardımıyla işbirlikçi, bilinçli satın alma kararları vermelerine olanak tanıyan bir satıcı ilişkileri yönetimi platformu.

Maivino: Şarabı bir şişe yerine poşetle kullanıcıya sunan girişim. Bir kutu ya da bir şişenin aksine, Maivino'nun kesesi, açıldıktan sonra 32 gün boyunca şarabı taze tutuyor, kullanıcıların kendi hızlarını kontrol etmelerine izin veriyor.

ProdPerfect: Web uygulamaları için daha kolay ve daha etkili bir şekilde kalite güvence regresyon testleri yapmak istiyor. Davranış kalıplarından test senaryoları oluşturmak için canlı kullanıcı trafiğini analiz ederek, şirket yeni ekipler ekledikçe sürekli olarak ve otomatik olarak güncellenen mühendislik ekipleri QA test kapsamı sağlıyor.

Rocket Cloud: Endüstriyel tedarikçiler için Angie's List olmak istiyor. Şirket, elektrik, tesisat ve HVAC ekipman üreticileri ve tedarikçilerini çevrimiçi müşterilere bağlayan bir pazar oluşturuyor.

Rubik: Yatırımcıların kendi yatırım kriterlerine göre arama yapmasına izin vererek, ABD'de 70 milyon aile evine güncel finansal veriler sağlayan emlak yatırımcıları için bir veri platformu.

Threshing Floor Security: Güvenlik ekiplerinin kendileri için önemli olan uyarıları bulmasına izin vermek için ağ taramalarını, web kazıyıcılarını ve kimlik doğrulama girişimlerini topluyor ve analiz ediyor. Şirket, teknolojisini en popüler kurumsal güvenlik ürünleriyle birleştiriyor.

Triyo: Özellikle finansal hizmetler olmak üzere yüksek düzeyde düzenlenmiş sektörler için güvenli bir proje işbirliği platformu olarak hizmet veriyor. Ekipler bir proje üzerinde birlikte çalıştıkça, Triyo'yu iş yönetmeliği kurallarına uygun olarak çoğaltmaksızın belgeler, sunumlar ve e-tablolar üzerinde işbirliği yapmak için kullanabiliyorlar.

Woveon: Telefon görüşmeleri, e-posta, sosyal medya ve CRM de dahil olmak üzere tüm kanallardan gelen verileri toplayan bir CRM aracı. Böylece şirketler müşteri ilişkilerine daha detaylı olarak görebiliyorlar. Platform, yapay zeka tarafından destekleniyor ve Woveon'un müşteri sorgularını çözmek için en uygun bilgileri göstermesini sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.