Dijital pazarlama ve geri bildirim platformu Denebunu, 2,5 milyon TL yatırım aldı

Dijital pazarlama ve geri bildirim platformu Denebunu, 2,5 milyon TL yatırım aldı

Webrazzi Dijital 2017 konferansımızda sahne alan girişimlerden biri olan Denebunu, 2,5 milyon TL yatırım aldığını duyurdu. Büyük markaların ürünlerini denemek  isteyenler için ücretsiz bir platform olarak hizmet veren Denebunu, 2016 yılında hizmet vermeye başladı.

Yolculuğuna dijital pazarlama ve geri bildirim platformu olarak başlayan Denebunu, kurulduğu günden bu yana aralarında Unilever, L’Oreal, Henkel, P&G, Nestle ve Estee Lauder gibi markaların da yer aldığı 150’den fazla marka ile iş birliği gerçekleştirdi.

Denebunu ekibi 3 kat büyüyecek

850 binden fazla üyesi olan Denebunu, toplamda 3 milyondan fazla deneme ürününü üyeleri ile tanıştırdı. 2,5 milyon TL'lik yatırıma Galata Business Angels (GBA) yatırımcıları Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Burak Divanlıoğlu ve Görkem Güven'in haricinde Serkan Borançılı ve Cihan Özgün de katıldı.

Aldıkları yatırım ile 2019 yılında ekiplerini 3 kat büyütmeyi hedeflediklerini belirten Denebunu kurucusu Duygu Akbudak, yeni ürünler geliştirerek teknoloji yatırımı yapmayı planladıklarını da belirtti.

Yapılan yatırım ile ilgili açıklamalarda da bulunan Fırat İşbecer, Denebunu'nun kurulduğu günden itibaren, bir şirket için çok kısa olarak nitelendirilebilecek süre içerisinde yüz binlerce kullanıcının günlük takip ettiği, herkesin beğenisini kazanan çok başarılı bir platform haline geldiğini belirtti.

Denebunu’nun markalara sunduğu başlıca hizmetler arasında özellikle doğru tüketicilere ürünleri denetmek ve deneyenlerin geri bildirimleri ile satın alma alışkanlıklarına ilişkin pazar araştırma istatistikleri sunmak öne çıkıyor. Denebunu'nun 2017 yılında iş modeline bir yenisini ekleyerek üyelerine ücretsiz deneme kutularının yanı sıra piyasa değerinden ortalama yüzde 70 daha uygun fiyata ücretli kutular sunarak hızlı bir büyüme yakaladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.