SPONSORLU

Her zaman uygun fiyatlı uçak biletini bulmak için Seyahatim.com

Her zaman uygun fiyatlı uçak biletini bulmak için Seyahatim.com

İnternet kullanıcıları için aradıkları ürün veya hizmeti en uygun fiyata bulmak her zaman önemli olmuştur. Ancak şimdi ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumda, tasarruf etmek ve herhangi bir şeyi en uygun fiyata bulmak daha da önemli hale geldi.

Bu gibi durumlarda kullanıcılar her zamankinden daha fazla fiyat karşılaştırması yapmaya ve tasarruf imkânı sağlayan araçlara yönlenmeye başladı. Bunlardan bir tanesi; özellikle uygun fiyatlı uçak bileti buldurma konusunda iddialı olan seyahatim.com. Tüm uçak biletlerini karşılaştırma imkânı sunan platform uçak bileti satışı yapmıyor ama istenen uçak bileti hangi sitede veya platformdaysa sizi oraya yönlendiriyor.

Seyahatim.com, Türkiye’nin ilk ve tek yerli seyahat arama motoru olarak yayın hayatına başladı ve emin adımlarla ilerliyor. İnterneti aktif kullanan kitlenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan “uçak bileti” konusuna odaklanan site gelişmiş filtre sistemiyle de kullanıcılarının nokta atışı yapmasına imkân tanıyor.

Seyahatim.com’u; onlarca farklı uçak bileti sitesi dolaşıp yorulmadan, tek adreste, tüm uçak biletlerini, kolayca ve ücretsiz olarak karşılaştırabileceğiniz bir portal olarak düşünebilirsiniz.

Uçak bileti ve daha fazlası…

Uçak biletinin yanı sıra uluslararası ve yerel yüzlerce firma ve web sitesine ait; yurt dışı tur, otel ve araç kiralama seçeneklerini tek adreste kıyaslama imkânı sunan Seyahatim.com, bu anlamda tüm bu bileşenleri bir arada sunan tamamı yerli sermayeye ait tek platform. 

Ücretsiz, pratik & güvenli

Seyahatim.com’u kullanmak da oldukça pratik. Tek yapılması gereken, uygun kriterleri sisteme girmek ve Seyahatim.com’ un gelişmiş sistemiyle filtrelenen kişiselleştirilmiş seçenekler arasından birini seçip, doğru kararı vermek. Sonrasında; rezervasyon veya satın alma işlemi ilgili operatörün kendi sayfasından en güvenli biçimde yapılabiliyor. Seyahatim.com size en uygun seçenekleri önünüze getirirken sizden hiçbir ücret talep etmediği gibi herhangi bir kimlik veya kişisel bilginizi de istemiyor. 

Modern ve göz yormayan çizgilere sahip, kullanıcı dostu ara yüzü ve gelişmiş filtreleme sistemi ile kullanıcılar aradıkları ürünü en uygun fiyata kolayca buluyor ve karar verme süreçleri hızlanıyor.

Gezi yazıları, seyahat rehberleri & yerel tavsiyeler

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Seyahatim.com; keyifle okunan gezi yazılarına, destinasyonlarla ilgili “gitmiş kadar oldum” dedirten ayrıntılı bilgilere, sadece yerlilerin bildiği alışveriş ve lezzet noktaları gibi seyahate değer katacak birçok detaya, seyahat rehberleri ve blogu üzerinden kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Seyahat etmenin yeni nesil yolu ile tanışmak, tatil planlamanın artık ne kadar kolaylaştığını bizzat deneyimlemek için, hemen seyahatim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.