Insider'a VWO'dan üst düzey yönetici transferi

Insider, SaaS girişimi VWO’da Üründen Sorumlu Başkan olan Srikant Kotapalli’yi, Chief Product Evangelist olarak bünyesine kattı.
Insider'a VWO'dan üst düzey yönetici transferi

Geçtiğimiz Ocak ayında, Google, Apple ve WhatsApp’ın yatırımcısı Sequoia Capital’dan 11 milyon dolarlık yatırım turunu kapatan Insider, geliştirdiği yapay zeka ve makine öğrenimi algoritmalarının ürünleştirme sürecinin hızlanmasını sağlayacak yeni bir transfer gerçekleştirdi.

Insider dijital pazarlama alanının önemli SaaS girişimlerinden biri olan VWO’da Üründen Sorumlu Başkan olan Srikant Kotapalli’yi, Chief Product Evangelist olarak bünyesine kattı.

Srikant Kotapalli

Sequoia Capital’dan aldığı yatırım turunun ardından, dünyanın ilk Büyüme Yönetim Platformu olarak 18 ülke ofisinde, 400’den fazla müşteriye hizmet veren Insider, geçtiğimiz ay İspanya ve Finlandiya, Norveç, İsveç ve Danimarka ofislerini açmıştı. Şirket akabinde, Avrupa pazarındaki büyümesini hızlandırmış oldu. Londra, Varşova ve Moskova ofislerinden sonra 5 ülke ofisiyle birlikte Avrupa’daki ofis sayısını 7’ye çıkaran Insider’ın bu yıl yeni pazarlara açılacağını söylemek mümkün.

Insider bu son dönemdeki ülke açılımlarına ek olarak, ürün anlamında da önemli SaaS girişimlerinden, kayda değer transferler yapmaya da başladı. Srikant Kotapalli de bu kapsamda, Singapur merkezli ancak Ankara, İstanbul, Kiev ofislerindeki ürün ve geliştirme ekipleriyle doğrudan çalışacak olan Chief Product Evangelist olarak faaliyet gösterecek.

Kotapalli, Chief Evangelist Officer olarak Insider’ın bulunduğu farklı bölgelerdeki müşteri ihtiyaçlarını daha derinden inceleyen, pazarların farklı ihtiyaçlarına göre ürün ekibini besleyen bir rolde yer alacak. Insider gibi 18 farklı ülkede bulunan, hem Asya Pasifik’te hem Avrupa’da hem de Orta Doğu’da aktif rol alan bir ürün şirketi için bu rolün öneminin oldukça açık olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.