Pazarlama girişimi Singular 30 milyon dolar yatırım aldı

Girişimin Gadi Eliashiv, Eran Friedman ve Susan Kuo'nun da dahil olduğu eski Onavo yöneticileri tarafından kurulduğunu hatırlatım.
Pazarlama girişimi  Singular 30 milyon dolar yatırım aldı

Pazarlama ekipleri için verileri birleştiren Singular, B Serisi fonlamasında 30 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Girişimin Gadi Eliashiv, Eran Friedman ve Susan Kuo'nun da dahil olduğu Facebook'un satın aldığı Onavo yöneticileri tarafından kurulduğunu hatırlatım.

LinkedIn, Twitter, Lyft, Yelp ve Airbnb gibi firmalara hizmet veren Singular, kampanya verilerini, kullanıcı eylem verileriyle birleştirerek tek bir panelde otomatik olarak ROI'yi gösteriyor. Girişimin kurucularından Eliashiv, bu ürünü pazarlama alanında yaşanan veri ve veri araçları patlamasına cevaben ortaya koyduklarını belirtiyor. Bu patlama nedeniyle pazarlamacıların binlerce farklı sistemden veri çekmek zorunda kaldığını da belirtiyor.

Bu anlamda tüm bu verileri bir araya getirerek anlamlı bir rapor çıkaran Singular, CMO'lar için üst düzey özetler de hazırlıyor. Bunun yanı sıra aracın var olan pazarlama araçlarıyla entegre olmak üzere tasarlandığını da belirtelim.

Daha önce 20 milyon dolar yatırım alan Singular'ın bu yeni yatırım turunu Norwest Venture Partners yönetti. Ortaklardan Scott Beechuk ise yönetim kurulundaki yerini aldı. Uzun süredir pazarlama istatistikleri pazarına dair çalışmalar yapan Beechuk, Singular'ın eşsiz ve özel bir araç olduğunu söylüyor. Beechuk Singular'ın mobil, web ve geleneksel arasında köprü görevi gördüğünü de belirtiyor.

Yine de bu yeni yatırım turundaki isimler Norwest Venture Partners ve Scott Beechuk bununla sınırlı değil. General Catalyst, Method Capital, Telstra Ventures, Translink Capital ve Thomvest'in bu yatırım turuna katıldığını söylemekte fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.