Animasyonlar ekleyebildiğiniz, sensör kullanabildiğiniz prototip uygulaması: ProtoPie

İnteraktif tasarımlar, animasyonlar ve şimdi de sensörler kullanarak uygulamalarınızı gerçeğe en yakın haliyle hazırlamamanız için hiç bir neden yok.
Animasyonlar ekleyebildiğiniz, sensör kullanabildiğiniz prototip uygulaması: ProtoPie

Prototip geliştirme sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. İnteraktif tasarımlar, animasyonlar ve şimdi de sensörler kullanarak uygulamalarınızı gerçeğe en yakın haliyle hazırlamamanız için hiç bir neden yok.

ProtoPie, yeni sürümü ile kullanıcılara geliştirdikleri prototiplerde etkileşimi artırma imkanı veriyor. Örneğin bir ölçü aracı ekranı geliştirdiğiniz zaman bunu kullanan kişi gerçekten de dönüştürmek için rakamlar eklediği zaman gerçekten çalışan bir uygulama gibi tepki verebiliyor. Bir başka örnek verecek olursak eğer sepete ürün eklediğiniz zaman ne olacağını net olarak görebiliyorsunuz. Tüm bunlar, uygulamanızı geliştirirken yazılımcıya kolaylık sağlarken üst kademelere veya müşteriye sunum yaparken de hayatınızı kolaylaştırabilecek özellikler.

ProtoPie'ı diğer prototip uygulamalarından ayıran ve beni en çok etkileyen özelliği ise sensör kullanımı. Arduino projeleri, Shazam benzeri fikirler ve hatta Facebook VR projeleri için bile prototip geliştirebiliyorsunuz. Üstelik kod bilgisi gerektirmeden basit özellikleri bile kullanabiliyor olmanız projenizi bir sonraki aşamaya taşıma konusunda size çok büyük fayda sağlayacaktır.

ProtoPie ürününü 99$ karşılığı satın alıp süresiz olarak kullanabiliyorsunuz. İlk ödemeden sonra cloud kullanımı ve yıl boyunca gelecek tüm güncellemelerden faydalanabiliyorsunuz fakat sonraki yıllarda yenilikler ve cloud kullanımından faydalanmaya devam etmek için lisans güncellemesi yapmanız gerekiyor. Onun dışında lisans güncellemeden ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Aşağıdaki videoları izleyerek sensör kullanımını nasıl yapabileceğinize dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Ardunio prototipi

Akıllı ev ürünü Nest için prototip

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.