Amazon'un beklenen markaları henüz Türkiye'de hizmete açılmadı

Bugün resmen operasyona başlayan Amazon Türkiye, bir süre önce Türkiye'de tescil ettirdiği ürün ve hizmetlerini henüz kullanıcılarına sunmuş değil.
Amazon'un beklenen markaları henüz Türkiye'de hizmete açılmadı

Bugün resmen operasyona başlayan Amazon Türkiye, bir süre önce Türkiye'de tescil ettirdiği ürün ve hizmetlerini henüz kullanıcılarına sunmuş değil. Şirket, Amazon Prime, Amazon Echo, EchoDotTap ve Alexa gibi Türkiye'de merakla beklenen ürünleri ilerleyen süreçte hizmete açabilir.

Hatırlarsanız Amazon'un, geçtiğimiz yıl ve bu yılın ilk aylarında pek çok markası ve servisi için marka tescili aldığını aktarmıştık. Bu arada marka tescili alınan ürünler arasında Amazon Prime, Amazon Fire ve Firely, Amazon Echo, EchoDotTap ve AlexaAmazon Basics, Amazon Dash, Amazon Gamelift, Amazon Spark, Amazon Blink ve Amazon Fresh'in yer aldığını da hatırlatalım.

Şu anda Amazon'da bu ürünlere dair yaptığımız aramalarda ya ürün bulunamıyor ya da site bizi farklı ürünlere yönlendiriyor. Örneğin Alexa'yı arattığımızda, çıkan sonuçlar arasında Amazon Alexa ses servisi destekli Harman Kardon Allure ses kumandalı Hoparlör'üne rastlayabiliyoruz. 

Her ne kadar beklentimiz ilerleyen süreçte tüm bu ürünlerin satışa sunulması ve hizmetlerin Türkiye'deki kullanıcılara açılması yönünde olsa da sitede ürün ve hizmetlerin kademeli olarak yayınlanması da ihtimal dahilinde. Tüm bu süreçte Amazon'un Türkiye pazarındaki yeni hamlelerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.