Tarvenn, Bulduysan.com'a 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım yaptı

Tarvenn, Bulduysan.com'a 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım yaptı

Kaybolan eşyaları ve evcil hayvanları bulmayı kolaylaştıran girişim Bulduysan.com, İstanbul merkezli uluslararası yatırım ve danışmanlık firması Tarvenn'den 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. 

Gün içinde yanımızda taşıdığımız telefon, saat, bilgisayar gibi değerli eşyaların sayısı günden güne artıyor. Şehir hayatının yoğunluğu ise bu değerli eşyaların kaybolma riskini artıyor. Kaybettiğimiz değerli eşyayı düşürmüş olabileceğimiz her yerde arıyor, ardından unutma ihtimalimiz dahilinde tüm kurum ve kuruluşları devreye sokuyor ve bilgilendiriyoruz. Kimi zaman bundan sonuç alabiliyor olsak da çoğu zaman boşa kürek çekiyoruz.

Kaybedilen değerli eşyaların bulunması için akla gelen ilk çözüm olmak amacıyla yola çıkan Bulduysan.com, kaybolan değerli eşyaları ve hatta evcil hayvanları sahipleriyle yeniden buluşturmayı hedefliyor. Bulduysan.com ile kayıp eşyalara ulaşmak için farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları kullanmak yeterli oluyor.

Bulduysan.com nasıl kullanılır?

Satış noktalarından ya da Bulduysan.com üzerinden ulaşabileceğiniz farklı boyutlarda ve renk seçeneklerinde hazırlanmış etiketleri veya anahtarlıkları satın alarak istediğiniz bir nesnenin üzerine yapıştırıyorsunuz veya takıyorsunuz. Sonrasında Bulduysan.com üzerinden, sizin ve bir yakınınızın iletişim bilgisini vererek hızlı bir aktivasyon gerçekleştiriyorsunuz. Bu aktivasyon için herhangi bir üyelik veya hizmet ücreti gerekmiyor. Eşyanız kaybolduğunda bulan kişi 0850 480 00 80’i arar ya da Bulduysan.com üzerinden kayıp bildirimi yaparsa; sistem etiket sahibine SMS ve e-posta ile bildirimi gerçekleştiriyor. Kayıp eşya sahibi ve bulan kişi kendi aralarında teslimatı gerçekleştiriyor ya da Bulduysan.com çağrı merkezi alım ve teslim işlemi için kargo organize edebiliyor.

Girişimlere tohum ve erken aşamada akıllı sermaye modeli ile yatırım yapan Tarvenn şirketinin Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Kopuk, değer yaratan fikre sahip tüm iyi ekiplere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. Bulduysan.com’un hayatlarımızda var olan büyük bir problemi sunduğu pratik ve uygulanabilir model ile çözdüğünü belirten Mustafa Kopuk, Bulduysan.com’u sosyal fayda projeleri içerisinde de yoğun bir şekilde kullanacaklarını da sözlerine ekledi.

Bulduysan.com kurucusu Alper Seyrek ise Tarvenn’den aldıkları sermaye ile çok daha hızlı büyüyerek satış noktalarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.