Slides, hızlıca animasyonlu web sitesi oluşturmanızı sağlıyor

Platformunda şablon halinde 180'den fazla slayta yer veren Slides, bu slaytları birbirleriyle kombinleyerek ihtiyaçlarınıza yönelik bir web sitesi oluşturmanızı sağlıyor.
Slides, hızlıca animasyonlu web sitesi oluşturmanızı sağlıyor

Designmodo tarafından üretilen Slides, web geliştiricilerinin hızlıca web sitesi oluşturmasını amaçlıyor. Platformunda şablon halinde 180'den fazla slayta yer veren Slides, bu slaytları birbirleriyle kombinleyerek ihtiyaçlarınıza yönelik bir web sitesi oluşturmanızı sağlıyor.

Kodlamaya hazır bu web sitesinin tasarım tarafını seçtiğiniz slaytlar oluşturuyor. Yazılım tarafında ise kişiselleştirilebilir ve kolayca anlaşılabilir olan temiz bir kod tabanı sunuluyor. Sitede native modüllerin ve dış eklentilerin nasıl kullanılabileceğine dair örnekler de bulunuyor.

Dolayısıyla her biri belli bir amaç için tasarlanmış olan 15 şablonu kullanarak siteniz oluşturmanız mümkün. Üstelik Slides, animasyonların hızı, panel görünürlüğü ve stili, navigasyon görünümü ve pre-loading gibi detayları kontrol etmenize de olanak tanıyor.

Sitede oluşturacağınız içerikler için ücretsiz Google Fontları'ndan faydalanabiliyorsunuz. Tasarımı tamamladıktan sonra kullanıma hazır HTML/CSS/jQuery kodu da kolayca indirebiliyorsunuz. İçerikleri ise diğer web sitelerinde olduğu gibi en sona bırakabilirsiniz.

Slides ile oluşturduğunuz siteye YouTube, Google Maps, SoundCloud, Mailchimp ve Vimeo gibi entegrasyonları da ekleyebileceğinizi söyleyelim. Bu arada invision, marvel ve UXPin gibi platformlarda oluşturduğunuz prototipleri Slide4'a aktarmanız mümkün.

Slides 4 tüm bu özellikleri iki paket halinde sunuyor. Kişisel kullanım için yıllık 199 dolar talep eden girişim, ajanslardan yıllık 249 dolar istiyor. Ancak ajanslara kişilerden farklı olarak sınırsız proje üretme şansı veriyor.

Bu rakamların yanı sıra sitede bir deneme sürümü bulunmuyor. Yine de eğer bu özellikler ilginizi çektiyse siteye girip, bazı özellikleri site üzerinde denemenizin mümkün olduğunu belirtelim. Product Hunt üzerinde olumlu yorumlar alan girişim, kur farkını düşünmezsek oldukça iyi bir fiyata kaliteli hizmet sunuyor. Özellikle ajanslar ve web geliştiricileri tarafından hızlı ve kaliteli bir üretim adına tercih edilebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.