1907 Fenerbahçe Derneği, MEF Üniversitesi ve HYPE Sports Innovation'dan iş birliği

30 binden fazla üyesiyle sahip olan küresel spor inovasyonu ekosistemi olan HYPE Sports Innovation, 1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi ile iş birliğine gitti.
1907 Fenerbahçe Derneği, MEF Üniversitesi ve HYPE Sports Innovation'dan iş birliği

1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi, dünyanın en büyük küresel spor inovasyonu ekosistemlerinden biri olan HYPE Sports Innovation ile önemli bir iş birliğine imza atıyor.

30 binden fazla üyeye sahip

Aralarında dünyaca ünlü markaların, spor kulüplerinin, federasyonların ve akademisyenlerin de bulunduğu 30 binden fazla üyesiyle sahip olan küresel spor inovasyonu ekosistemi olan HYPE Sports Innovation, 1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi arasında yapılacak iş birliği ile birlikte ağırlıklı olarak Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu'da yer alan spor sektöründeki girişimcilere fırsatlar sunacak.

İş birliği içinde Sporda İnovasyonu Hızlandırma Programının yer aldığını da belirtelim. SPIN Accelerator adındaki programın odaklandığı sektörler arasında ise taraftar katılımı, büyük veri, performans ve analitik, giyilebilir teknoloji ve akıllı stadyumlar gibi konular yer alıyor.

HYPE Sports Innovation'dan bahsedecek olursak spor endüstrisinde artan ihtiyaçların karşılanması adına yenilikçi fikirlerin doğması ve gelişmesine öncülük eden bir kuruluş olan HYPE Sports Innovation, ağırlıklı olarak artırılmış sanal gerçeklik, akıllı stadyumlar, e-spor, e-ticaret, sporcu sağlığı, medya ve yayın teknolojileri, sporcu performans ve istatistik takibi, giyilebilir teknoloji gibi alanlara odaklanıyor.

İş birliğinin imza töreni ise 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Rıfat Perahya, MEF Üniversitesi Rektörü Sayın Muhammed Şahin, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Erhan Erkut ve HYPE Sports Innovation Bernd Wahler, HYPE Chairmanand Ilan Hadar, HYPE CEO Nir Ben Lavi, HYPE MEF-1907 Fenerbahçe SPIN Accelerator CEO’sunun katılımıyla gerçekleşti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.