Coinsilium, Bundle Network'e 125 bin dolar yatırım yaptı

Bundle Network, blockchain ve kripto para dünyasının önemli yatırımcı ve danışman firmalarından biri olan Coinsilium şirketinden 125 bin dolar yatırımı aldı.
Coinsilium, Bundle Network'e 125 bin dolar yatırım yaptı

Umut Şenol önderliğinde "kripto para alım satımını basitleştirmek" mottosu ile yola çıkan Bundle Network, blockchain ve kripto para dünyasının önemli yatırımcı ve danışman firmalarından biri olan Coinsilium şirketinden 125 bin dolar yatırım aldı.

Bundle Network’ün şirket merkezi, Binance ve OKEX gibi dünyaca ünlü kripto borsalarının da global genel merkezlerini taşımayı planladığı Malta’da bulunuyor. Bundle Network, kripto para ticareti ile ilgilenen kullanıcıların tek bir platform aracılığıyla 10'dan fazla kripto borsası üzerinden alım satım yapmalarına olanak sağlıyor. Şirket bunu yaparak kripto para ticaretini kolaylaştırmayı hedefliyor. Platform gerekli tüm yasal lisanları temin ederek, kullanıcılarını da gerekli kimlik denetimlerinden geçiriyor ve tüm operasyonun tamamen yasalara uygun şekilde ilerlemesini ön planda tutuyor.

Farklı borsalardaki teklifleri konsolide ederek en uygun fiyatları kullanıcılarına sunan platformun toplu alım/satım yapmak ve yapılan alım satımları diğer kullanıcılar ile paylaşma olanakları da bulunuyor. Şimdilik teknik geliştirme aşamasında olan proje, yakında açıklanacak bir tarihte platform üzerinde kullanılacak kendi token’ını geliştirip projeyi fonlamak için ICO yapmayı planlıyor.

İngiltere’deki NEX borsasına kota sektörün en eski yatırımcılarından olan Coinsilium ise blockchain ve kriptoparalarla ilgili projelere hem yatırım yaparak hem de danışmanlık hizmeti vererek destek oluyor. Coinsilium, Mart 2018’den bugüne Bundle Network’e danışmanlık veriyordu. Açıklanan 125 bin dolarlık hisse yatırımıyla birlikte Coinsilium CEO’su Eddy Travia'nın aynı zamanda Bundle Network direktörler ekibinde yer alacağını da belirtelim.

Eddy Travia’nın danışmanlık yaptığı HDAC, DETHER, Gibraltar Stock Exchange gibi blockchain bağlantılı projelerin toplamda 300 milyon doların üzerinde yatırım aldıkları bilgisini de sizlerle paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.