Webrazzi Arena başvuruları için son 5 gün

17 Ekim tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018 konferansımıza oldukça az bir süre kaldı. Webrazzi Summit 2018 konferansının en ilgi çekici bölümlerinden biri olması beklenen Webrazzi Arena için ise başvuru sürecinin sonuna geliyor. Girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'nın başvurularının kapanmasına 5 gün kaldı.

Başvurular arasından Webrazzi ekibi tarafından seçilecek olan girişimler, Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2018’de sahneye çıkma imkanına sahip olacaklar.

Bu sayede Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilme olanağına sahip olacak olan girişimler, ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2018’e katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilecekler.

Son tarih 15 Eylül

Girişimlerin, ilk kez Webrazzi Arena sahnesinde duyuruluyor olmasının bizim için önemli bir artı olduğunu da ekleyelim. Webrazzi Arena’da sahneye çıkacak olan girişimlerin internet ve teknoloji odaklı herhangi bir alanda hizmet verebileceğini de ekleyelim, bu konuda herhangi bir ayrım bulunmuyor.

Girişimler daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış da olabilirler. Webrazzi Arena girişimcilik yarışmasına buradan online olarak başvuru yapabilirsiniz. 15 Eylül itibariyle başvuruları kapatıp, tüm başvurulara olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağız.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.