Sıkça Sorulan Sorular: WhatsApp Yıldızlı mesajlar özelliği nasıl kullanılır?

Webrazzi TV'de yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular programımızın yeni bölümünde WhatsApp’taki Yıldızlı Mesajlar özelliğini ele alıyoruz. Bazen ailelerimiz konuşma içinde geçen bazı detayları kaydetmek isteyebiliyor. Bu nedenle yıldızlı mesajlar özelliğinden bahsetmenin faydalı olacağını düşünüyoruz.

Öncelikle Yıldızlı Mesajlar özelliğini kısaca tanıtalım. Yıldızlı mesajlar özelliği, bir konuşma içinde belirlediğiniz mesajları işaretlemenizi sağlıyor. Böylece daha sonra bu mesajları kolayca bulabiliyorsunuz.

Android cihazınızda bir mesajı yıldızlamak için, bir sohbet içindeki yıldızlamak istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Ardından ekranın üzerinde beliren Yıldız'a dokunun.

Aynı şekilde bir mesajın yıldızını kaldırmak için ise yıldızını kaldırmak istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Ardından Yıldızı Kaldır simgesine dokunun. Bu arada yıldızı kaldırmanın mesajı silmeyeceğini de belirtelim.

Eğer Iphone’da bir mesajı yıldızlamak istiyorsanız. Yıldızlamak istediğiniz mesajın üzerine dokunup basılı tutun. Bu işlemin ardından beliren menüde Yıldız simgesine dokunun.

iPhone'da yıldızladığınız bir mesajın yıldızını kaldırmak için ise; yıldızını kaldırmak  istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Ardından Yıldız simgesine dokunun.

Android cihazınızda Yıldızladığınız mesajların listesini görmek için WhatsApp'ı açıp Menü Tuşu'na basın. Son olarak da Yıldızlı Mesajlar'a dokunun.

İphone’da ise yıldızladığınız mesajların listesini görmek için görmek istediğiniz yıldızlı mesajların olduğu sohbeti açın. Ardından Sohbetin ismine ve  Yıldızlı Mesajlar'a dokunun.

Kullanımı oldukça kolay olan Yıldızlı Mesajlar, artık en sevdiğiniz WhatsApp özellikleri arasında yer alabilir. Bu arada aklınıza takılan soruları ve yer vermemizi istediğiniz konuları yorumlara yazarak bize iletmekten çekinmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.