Kitapyurdu'ndan en ucuz kitabı bulmanızı sağlayacak Chrome eklentisi

Kitap satışı dendiğinde akla gelen ilk firmalardan olan biri Kitapyurdu, yeni Chrome eklentisini yayınladı.
Kitapyurdu'ndan en ucuz kitabı bulmanızı sağlayacak Chrome eklentisi

Kitap satışı dendiğinde akla gelen ilk firmalardan olan biri Kitapyurdu, yeni Chrome eklentisini yayınladı. Kitapyurdu Fiyat Asistanı adındaki Chrome eklentisi, müşterilerine en cazip kitap fiyatlarını sunmayı hedefliyor. Uygun fiyatlara kitap satın almak isteyenler için başarılı bir çözüm olan Kitapyurdu Fiyat Asistanı, adından da anlaşılabileceği üzere fiyatları karşılaştırmanıza olanak tanıyor.

Farklı sitelerdeki fiyatları karşılaştırıyor

Google aramalarında, yayınevi sitelerinde, pazar yerlerinde ve diğer online kitapçılarda fiyat karşılaştırması yapabilmenize imkan sağlayan Kitapyurdu Fiyat Asistanı aynı zamanda Kitapyurdu kampanyalarına hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. Kitapyurdu Fiyat Asistanı eklentisinin bir başka yeteneği ise fiyat alarmı.

Kitapyurdu Fiyat Asistanı sayesinde aradığınız kitabın Kitapyurdu'nda fiyatı düştüğünde tarayıcı bildirimi olarak haberdar olmak üzere alarm kurabiliyorsunuz. Alarmlar yine eklenti içinden takip edilebiliyor. Tasarım anlamında kişiselleştirilebilen bir eklenti de olan Kitapyurdu Fiyat Asistanı'nın rengini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yurt dışındaki sitelerde de karşılaştırma yapabilen eklenti, ilgili kitap hangi para biriminde satıştaysa fiyatı o para biriminde gösterebiliyor. Fiyat Asistanına ekleyecekleri yeni özellikleriyle müşterilerine iyi hizmet sunmak isteyen Kitapyurdu'nun daha önce de her yeni sekmede bir kitap tanıtan Kitap Kurdu adlı eklentiyi yayınladığını da hatırlatalım. Dilerseniz Kitapyurdu Fiyat Asistanı eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.