Söylentilerin aksine Binance’in halka arz yönünde planı yok

Söylentilerin aksine Binance’in halka arz yönünde planı yok

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, sermaye piyasası uzmanı Wei Zhou'yu şirketin yeni CFO'su olarak tanıttı. Bu hareket çoğu spekülatör tarafından şirketin halka arz edileceği yönünde söylentilerin çıkmasına sebep oldu.

Zhou’nun halka arz tecrübesi

Harvard Üniversitesi'nden ekonomi lisansına sahip Wei Zhou'nun lider teknoloji ve medya şirketlerindeki 15 senelik finans yönetimi tecrübesi bu spekülasyonları destekledi. Ayrıca kariyeri boyunca Zhaopin.com ve Charm Communications olmak üzere iki şirketin halka arz süreçlerini başarılı bir şekilde yönetti.

Görünen o ki, Zhou’nun halka arz süreçlerindeki göze çarpan deneyimi, Binance’ye atanma sebebinin, dev kripto borsa şirketinin halka arz sürecini yönetmek için olduğunu düşündürdü.

Binance halka arz edilmeyecek

Binance CEO’su “Halka arz yönünde planımız yok, fakat bu, bu tür tecrübelerin yeni iş sektörümüzdeki değerinin az olduğu anlamına gelmiyor. Hatta tam tersi, bunlar çok gerekli tecrübelerdir. Dünyanın her yerinde, geleneksel finanstan internete kadar her sektörde en yeteneklileri arıyoruz.” tweeti ile ortaya çıkan dedikodulara bir son verdi.

Bu tweet, spekülatörlerin bir CFO atanmasının halka arz ile sonuçlanacağı yönündeki tahminlerini geri çevirdi. Binance her ne kadar Zhou’nun geleneksel finans dünyasından getirdiği finans uzmanlığından yararlanacak olsa da, Binance’in halka arza ihtiyacı olacağı ihtimali gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.