LG G7 ThinQ incelemesi

LG'nin yeni amiral gemisi konumunda olan LG G7 ThinQ incelemesi ile karşınızdayız.
LG G7 ThinQ incelemesi

LG'nin amiral gemisi konumunda olan LG G7 ThinQ incelemesi ile karşınızdayız. 2018 yılında sıkça karşımıza çıkan çentikli bir tasarıma sahip olan LG G7 ThinQ, özellikle hafif olması ile dikkatleri çekiyor. 162 gram ağırlığa ve 7,9 mm kalınlığa sahip olan G7 ThinQ, gri, siyah ve mavi olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip durumda.

Kulaklık girişine sahip olan LG G7 ThinQ'nun parmak izi sensörü ise cihazın arka kısmında yer alıyor. 6,1 inçlik geniş bir ekrana sahip olan LG G7 ThinQ, 1440 x 3120 piksel çözünürlüğünde. Yüzde 82.6 ekran gövde oranına sahip olan LG G7 ThinQ, IPS LCD bir panel kullanıyor.

Gücünü Qualcomm'un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 845'den alan LG G7 ThinQ, 128 GB dahili depolama - 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama - 4 GB RAM olmak üzere iki farklı versiyona sahip. Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olan cihazın, microSD kart desteği sunduğunu da ekleyelim.

Ses konusunda iddialı

Yapay zeka destekli bir kameraya sahip olan LG G7 ThinQ, arka kısmında çift kamera kullanıyor. Kullanılan her iki kamera da 16 megapikselken kameralardan biri f/1.6 diğeri ise f/1.9 diyafram açıklığına sahip. f/1.9 diyafram açıklığına sahip olan kameranın geniş açılı olduğunu da belirtelim.

Ana kamerası ile 2160 piksel 30/60 fps video kaydı yapabilen LG G7 ThinQ, önde ise 8 megapiksellik bir kamera kullanıyor. Ses konusunda oldukça iddialı bir model olan G7 ThinQ, Boombox Hoparlör özelliği sayesinde rakiplerinin önüne geçiyor. 3 bin mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan LG G7 ThinQ, hızlı şarj ve kablosuz şarj desteğine de sahip. Son olarak LG G7 ThinQ modelinin ülkemizde 4 bin 899 TL fiyat etiketi ile satıldığını da belirtelim.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.