6,5 inçlik iPhone X modelinin ismi iPhone XS Max olacak

6,5 inçlik iPhone X modelinin ismi iPhone XS Max olacak

Geçtiğimiz Ağustos ayının son günlerinde yeni iPhone ailesinin iPhone XS olarak isimlendirileceğini ve sızdırılan görselleri sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise ailenin en büyük üyesi konumunda olan 6,5 inçlik iPhone X modelinin ismi ortaya çıktı. Öncelikle 12 Eylül tarihinde 3 yeni iPhone modeli tanıtılacağını hatırlatalım.

Karşımıza çıkacak olan bu üç modelden ikisi OLED panel kullanacak. Bu modellerden ilki iPhone X'in yeni versiyonu niteliğinde olacak olan 5,8 inçlik iPhone XS. Diğer model ise 6,5 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olacak ve bugün 9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre iPhone XS Max olarak adlandırılacak.

Yeni A12 işlemcisini kullanacak

Yeni iPhone'un Max takısını alması bir devrin de kapandığı anlamında geliyor. Hatırlatmak gerekirse Apple, 2014 yılında ilk kez büyük ekranlı bir iPhone modeli üretmiş ve bu modeller için Plus takısını kullanmaya başlamıştı. 3 jenerasyon boyunca Plus takısını kullanan Apple, yeni modellerle birlikte Max'e geçiş yapıyor.

iPhone XS Max modelinin teknik özelliklerine baktığımızda ise daha büyük bir bataryaya sahip olacak olan cihaz, 4 GB RAM ve yeni A12 işlemcisini kullanacak. 12 Eylül tarihinde yeni iPhone modelleri ve diğer Apple ürünleri ile ilgili tüm detayları sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.