TechCrunch Disrupt SF 2018'den neler bekliyoruz?

TechCrunch Disrupt SF etkinliğini Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktarıyor olacağız. 5-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan TechCrunch Disrupt SF 2018, Türkiye saati ile 19.00'da kapılarını ziyaretçilerine açacak.
TechCrunch Disrupt SF 2018'den neler bekliyoruz?

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2018 yılında da TechCrunch Disrupt SF etkinliğini Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktarıyor olacağız. 5-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan TechCrunch Disrupt SF 2018, Türkiye saati ile 19.00'da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Yapay zeka, artırılmış gerçeklik, blockchain ve daha fazlası

İnternet, girişim ve teknoloji dünyasını bir araya toplayan Techcrunch Disrupt SF 2018, TechCrunch'ın bugüne kadar düzenlediği en büyük etkinlik olacak. Yatırımcılar ile girişimcileri buluşturacak olan Techcrunch Disrupt SF 2018'in odaklanacağı konular arasında yapay zeka, artırılmış gerçeklik, blockchain, BioTech ve FinTech gibi alanlar bulunuyor.

Toplamda 140'ı aşkın konuşmacıya sahip olacak olan TechCrunch Disrupt SF 2018, düzenlenecek olan panellerin yanı sıra pek çok etkinliğe de sahne olacak. Bu etkinlikler arasında Startup Battlefield yarışması, sanal Hackathon ve Workshop'lar yer alıyor. Tabii ki Startup Alley'de yer alacak olan yüzlerce girişimi de unutmamak gerekir.

Techcrunch'ın girişimcilik yarışması olan Startup Battlefield, Techcrunch Disrupt SF 2018'in en merak edilen alanlarında biri. Hatırlatmak gerekirse Techcrunch Disrupt SF 2017'de Startup Battlefield'ın kazananı kablosuz şarj istasyonu üreticisi olan Pi adlı girişim olmuştu. Tıpkı geçtiğimiz yıl da olduğu gibi Techcrunch Disrupt SF 2018 ile ilgili önemli gelişmeleri ve haberleri üç gün boyunca sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.