Uzaktan çalışabileceğiniz işlerin listelendiği siteler bir arada: RemoteList.pw

Uzaktan çalışabileceğiniz işlerin listelendiği siteler bir arada: RemoteList.pw

İnternet yaygınlaştıkça internet üzerinden çalışılabilen işler de yaygınlaşmaya devam ediyor. Artık dünyanın neresinde olursanız olun çalışabileceğiniz işler var. Üstelik bu işler sayesinde farklı ülkelerin paralarını kazanarak onun daha değerli olduğu bir başka ülkede de yaşayabiliyorsunuz.

Bunu özellikle hayatın daha ucuz olduğu ülkelerde yaşayan Avrupalı ve Amerikalılar yapıyor olsa da uzaktan çalışma fırsatları sayesinde siz de yapabilirsiniz. Biraz iletişim yeteneği biraz da iş ahlakı başlamanız için yeterli olacaktır.

İster son dönemlerde lirada yaşanan değer kaybından dolayı alternatif döviz kazanma yöntemi arıyor olun ister dijital bir göçebe olarak hayatınıza devam ediyor olun hiç farketmez aradığınız ortak şey uzaktan çalışacak bir iş ise RemoteList.pw ile bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Bir ihtiyaçtan dolayı ortaya çıkan bu "remote iş ilanlarının yayınlandığı siteleri derleyen site" size tek bir kaynaktan yola çıkarak aradığınız alanda iş bulma imkanı veriyor. Twitter hesabınızla siteye girip değerlendirmeler yapmak, siteleri oylamak ve yorumlar yapmak da daha sonra gelecek ziyaretçiler için işi kolaylaştırabilir.

Uzaktan çalışacağınız işi nereden bulacağınız hiç belli olmaz, bu nedenle dönemsel olarak bu sayfayı takip ederek güncel durumu takip edebilir, e-mail adresinize güncel ilanları alabilirsiniz. Türkiye'de bir örneği var mı bilmiyorum fakat eğer sizin de uzaktan iş arayanların faydalanabileceği bir sayfanız varsa buraya ekleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.