SPONSORLU

Dünyanın en büyük saatlik ve günlük mobil araç kiralama uygulaması Zipcar, Otokoç Otomotiv çatısı altında Türkiye’de

Dünyanın en büyük saatlik ve günlük mobil araç kiralama uygulaması Zipcar, Otokoç Otomotiv çatısı altında Türkiye’de

Web site ve mobil uygulama üzerinden saatlik & günlük araç kiralama seçenekleri, ücretsiz 20 km yakıt ve sigorta fırsatlarıyla Zipcar, araç sahiplik anlayışına yeni bir tarz getiriyor.

Araç kiralamanın en hızlı ve teknolojik yolu Zipcar, 1.5 milyonu aşkın bireysel ve kurumsal üyesine 400 şehirde 12.000’den fazla araçla hizmet veriyor. Üyeleri istedikleri ülkeden Zipcar araçlarını rezerve edip istedikleri an kullanmaya başlayabiliyor. Zipcar araç kiralama uygulamasını en çok kullanan ülkeler arasında Amerika, İngiltere, Kanada, Fransa ve İspanya bulunuyor.

İstanbul’da ise 70’den fazla lokasyonda, saatlik 12TL’den başlayan fiyatlarla, araç sahibi olmanın maliyetine katlanmadan, 7/24 farklı marka araçları kiralamanızı mümkün kılıyor. 15’ten fazla model seçeneği ile hayat tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyor.

"Dünyada her 6 saniyede 1 Zipcar aracı rezerve ediliyor…"

"İstanbul’da ise Zipcar üyelerinin yaptığı toplam km dünyanın çevresini 165 kere dönmeye eşit."

Üye ol, rezervasyon yap, kilidi aç ve kullanmaya başla.

Basic, Premium, Kurumsal ve Üniversite üyelik paketleri bulunan Zipcar’a kolayca üye olabilir ve yolculuğun keyfini yaşayabilirsiniz.  0850 250 0 947 no’lu Zipline hattından detaylı bilgi alabilir www.zipcarturkiye.com adresinden kolayca üye olabilirsiniz.

Zipcar mobil uygulamasını Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Advertisement

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.