Gülizar Kenan, Webrazzi'de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı

Gülizar Kenan, Webrazzi'de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı

Geçen yıllarda bir süre danışman olarak birlikte çalışma şansı bulduğumuz Gülizar Kenan, dün itibariyle Webrazzi'de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda göreve başladı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin Matematik ve Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2003 yılında mezun olan Gülizar Kenan, OOH satışı ile sektöre başladı. 2006 yılında Mynet ile dijital sektöre geçiş yapan Kenan, Mynet'te yaklaşık bir yıl çalıştıktan sonra Yonja.com'da Satış Müdürü olarak 1,5 yıl çalıştı.

4,5 yıl kadar Reklamz'da Advertising & Publising Group Director olarak görev yapan Gülizar Kenan, kısa süreli olarak Move ve Nokta Medya'da Satış Direktörlüğü görevini üstlendi. 4 yıl önce, kurucularından biri olduğu Refresh Digital Media Consultancy'de Managing Partner olarak Publik bünyesinde bulunan LinkedIn, FSQ başta olmak üzere Webrazzi, Unite.Ad, Yemek.com, Mynet gibi şirketlere satış desteğinde bulundu.

Webrazzi'de reklam, sponsorluk ve özel projeler dahil tüm satış süreçlerinden sorumlu olan Gülizar Kenan'a tüm ekibimiz adına bir kez daha aramıza hoşgeldin demek istiyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.