iPhone XS modelleri ilk kez karşımıza çıktı

iPhone XS modelleri ilk kez karşımıza çıktı

Apple'ın Eylül ayında 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığını sizlere daha önce aktarmıştık. Dün itibariyle lansman tarihini de açıklayan Apple, 12 Eylül tarihinde yeni modellerini tanıtacak. Bugün ise iPhone ailesinin yeni modelleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Altın renk seçeneği geliyor

9to5mac'in yayınladığı bir habere göre iPhone ailesinin yeni modeli olan iPhone XS karşımıza çıktı. Paylaşılan görselde boyutları farklı olan iki model görmekteyiz. 5,8 ve 6,5 inç olmak üzere iki farklı versiyona sahip olacak olan iPhone XS, tanıtılacak olan 3 iPhone modelinden ikisi.

Diğer model ise geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone X modelinin yenilen versiyonu olacak. Paylaşılan görseldeki altın renk detayları ise dikkatleri çekiyor. Hatırlatmak gerekirse iPhone X modeli sadece uzay grisi ve gümüş seçeneklerine sahipti. Yeni modellerle birlikte iPhone X ve XS modellerine altın renk seçeneğinin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Henüz sızdırılan modeller ile ilgili herhangi bir teknik detayın bulunmadığını da belirtelim. Aynı etkinlikte Apple'ın akıllı saati olan Apple Watch'ın yeni versiyonun da tanıtılması bekleniyor. 12 Eylül tarihinde tanıtılacak olan yeni iPhone modellerini ve diğer Apple ürünlerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.