Jaguar E-Type Concept Zero 2020 yılında satışa çıkacak

E-Type Concept Zero ile ilgili yeni bir duyuru yapan Jaguar, elektrikli E-Type Concept Zero modelinin sadece bir konsept otomobil olmacağını paylaştı.
Jaguar E-Type Concept Zero 2020 yılında satışa çıkacak

Klasik otomobil tasarımı ile elektrikli otomobil teknolojisini buluşturmayı hedefleyen Jaguar, 60'lı ve 70'li yıllara damgasını vuran E-Type'ın elektrikli konsept versiyonu olan Jaguar E-Type Concept Zero modelini geçtiğimiz yıl tanıtmıştı. E-Type Concept Zero ile ilgili yeni bir duyuru yapan Jaguar, elektrikli E-Type Concept Zero modelinin sadece bir konsept otomobil olmacağını paylaştı.

Tanıtılmasının ardından geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen kraliyet düğününde karşımıza çıkan E-Type Concept Zero, yakında yollarda olacak. 2020 yılında satışa sunulacak olan tamamen elektrikli E-Type, efsane olmuş bir tasarıma sahip olan elektrikli bir otomobil sahip olmak isteyenler için oldukça başarılı bir alternatif.

273 km'lik menzile sahip

E-Type'ın dış tasarımı hala aynı kalsa da otomobilin iç kısımları modern bir tasarıma sahip. Jaguar E-Type Concept Zero'nun teknik detayları konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Jaguar'ın başka bir tamamen elektrikli modeli olan Jaguar I-PACE ile aynı teknolojiyi kullanacak olan E-Type, yaklaşık 273 km'lik bir menzile sahip olacak.

Son olarak 2020 yılının yaz aylarında satışa sunulacak olan Jaguar E-Type Concept Zero modelinin fiyatı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. Jaguar E-Type Concept Zero modeli ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.