Kişisel finans yönetim uygulaması Tally robo-danışman fonksiyonunu devreye aldı

Tally, kredi kartlarınızı yönetmeye talip olan bir kişisel finans yönetimi uygulaması. Tally sayesinde kullanıcılar, kendileri için faizleri daha uygun olan kredi kartlarını tercih ediyor, tüm kredi kartı borçlarını tek çatı altında gözlemliyor.
Kişisel finans yönetim uygulaması Tally robo-danışman fonksiyonunu devreye aldı

Günümüzde kişisel finans yönetimi çok önemli bir ihtiyaç. Bu yönde ortaya çıkan girişimler PFM (Personal Finance Management) adı altında toplanıyor ve hem bankalar hem de bu alanda girişimler PFM projelerini büyük bir iştahla sürdürüyor. Tally adlı girişim ise, kredi kartı borcu dikeyinde kendini geliştirmiş olan bir girişim.

Tally sayesinde kullanıcılar kredi kartı borcu yönetimlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Günümüzde kredi kartı faizlerinin oldukça yüksek olmasından dem vuran girişim, üyelerine en iyi faiz oranlarını sunan kredi kartları konusunda da yönlendirme yapıyor. Kullanıcılar ekledikleri kredi kartlarının içinden en makulü ile çalışmasını öneriyor. Bu uygulama içerisindeki danışmanlık hizmeti kullanıcıların kredi kartı borçlarını daha kolay yönetebilmesini ve azaltmasını amaçlıyor.

Farklı bankaların farklı kredi kartı ürünleri ile çalışmakta olan kullanıcılar,  tüm bu kartlarını Tally'e ekledikten sonra kullanım limitlerinin takibini buradan gerçekleştiriyor. Borcu sizler adına ödeyen Tally, borç yönetiminde sizi de tek muhatap alıyor. Böylece kredi kartları konusunda ayrı ayrı bankalarla çalışma konusunda sarf ettiğiniz efor en aza indirgeniyor.

Tally indirmesi ücretsiz bir uygulama olmasına rağmen çalışma sistemi bir hayli farklı. Uygulamanın son derece gerçekçi bir fiyatlandırma stratejisi var ve siz Tally ile çalışmaya başlayıp fayda sağlamanızdan sonra devreye giriyor. Tally ile çalışmaya başladıktan sonra kullanıcılar kendilerini kara geçirmeye başladıktan sonra ve aslında kazandırmaya başladıktan sonra para kazanmaya başlıyor. Tally size yarar sağladığı tutar üzerinden bir komisyon olarak gelir ede ediyor.

Tally şimdilik iOS platformu için piyasada, ancak uygulamanın Android sürümünün de çok yakında çıkacağı açıklandı. Tally şimdilik ABD'de ve sadece belli eyaletlerde mevcut. Ancak uygulama her geçen gün yeni şehirleri listeye eklemeye devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.