Google One, ABD'de tüm kullanıcılara açıldı

Aylık 100 GB 1.99 dolar ve 200 GB 2.99 dolar olarak başlayan paketler 2 TB için 9.99 dolara kadar çıkıyor ve tabi ki isteyenler için 299 dolara kadar özel paketler de bulunuyor.
Google One, ABD'de tüm kullanıcılara açıldı

Google'ın geçtiğimiz Mayıs ayında duyurduğu yeni depolama hizmeti sessiz sedasız Amerika'daki tüm kullanıcılara açıldı.

Google One, Google Drive'ın geliştirilmiş versiyonu diyebileceğimiz bir depolama hizmetidir. Bu hizmet, Google'ın daha ucuz depolama servisi sunması dışında G Suite kullanıcıları olmayanların da Google canlı destekten faydalanabildiği ilk servis olarak karşımıza çıkıyor.

Aylık 100 GB 1.99 dolar ve 200 GB 2.99 dolar olarak başlayan paketler 2 TB için 9.99 dolara kadar çıkıyor ve tabi ki isteyenler için 299 dolara kadar özel paketler de bulunuyor. Google'ın bu yeni servisi için önceki 1 TB'lık Drive kullanıcılarını fiyat farkı olmaksızın 2 TB paketine yükselteceğini de belirtmiştik.

Google'ın 7/24 canlı desteği ve Google One paketinin 5 aile üyesiyle paylaşılabilmesi özellikleri ile beraber gerçekten son kullanıcıya yönelik harika bir depolama servisi geliştirdiğini kabul etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen ülkelere bağlı değişiklikler olacaktır fakat aynı zamanda Google One kullanıcıları Google Play, Youtube ve daha bir çok Google hizmeti için ayrıcalıklara sahip olacaklar.

https://youtu.be/lWyv1k-kRaQ

Henüz Türkiye için açık olmasa da Amerika'da yaşıyorsanız ve depolama servisi arıyorsanız Google One deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.