Mobil simülasyon geliştirme platformu: SimulApp

SimulApp, farklı sektörlerden çeşitli konu başlıklarındaki eğitim içeriklerinin, herhangi bir teknik bilgi ve beceriye ihtiyaç duymadan ölçümlenebilir mobil simülasyonlara çevrilebilmesine olanak sağlıyor.
Mobil simülasyon geliştirme platformu: SimulApp

SimulApp, farklı sektörlerden çeşitli konu başlıklarındaki eğitim içeriklerini, herhangi bir teknik bilgi ve beceriye ihtiyaç duymadan ölçümlenebilir mobil simülasyonlara çevirebilmeye olanak sağlayan mobil simülasyon geliştirme platformu olarak hizmet veriyor.

Sınırsız sayıda kullanıcıya her an ve her yerde eğitim imkanı sunan uygulamanın, simülatif öğrenme temelli olduğu için klasik online eğitimlere kıyasla kullanıcılar için daha verimli bir eğitim modeli olduğunu söylemek mümkün. SimulApp, bu sayede kullanıcılara hem zamansal olarak hem de finansal anlamda fayda sağlıyor.

Uygulama kurumsal şirketlere, kullanıcıların eğitim süreçleri ile ilgili detaylı analizler sunuyor; böylelikle şirketler, bireysel olarak her bir takım çalışanının yaklaşımını, yarattığı deneyimi, işle ilgili kişisel yöntemini görebilme imkanına sahip oluyor. Bu sayede İK departmanları başta olmak üzere çalışanların işe yaklaşım yöntemleriyle, eksiklikleriyle, güçlü yönleriyle ilgilenen tüm yetkililer için de veri tabanı oluşturulmuş oluyor.

Eylül 2016'da Ozan Kuşcu, Zeynep Şahin ve Halil Mersin tarafından hayata geçirilen SimulApp, Nar Eğitim ve Danışmanlık'ın 30'dan fazla eğitmeni tarafından, eğitmenlerin uzmanlık alanları doğrultusunda destekleniyor. Tasarım fikrinden ilk versiyona yaklaşık altı ayda ulaşan uygulama, ilk simülasyonlarını üretmeye ise dokuzuncu ayda başladı.

Türkiye'de 15 binden fazla kullanıcısı bulunan platform gelirini çalıştığı kurumlardan aldığı platform kullanım ücreti ve kullanıcıya açılacak simülasyonların ücretlendirilmesi üzerinden elde ediyor. SimulApp'in Enocta LMS’i ile entegrasyonunun yakın bir zamanda tamamlanacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.