Dijital Sigorta Girişimcilik Yarışması'nın kazananları açıklandı

Dijital Sigorta Girişimcilik Yarışması'nın kazananları açıklandı

Anadolu Sigorta’nın yenilikçi dijital sigorta girişimlerini desteklemek amacıyla oluşturduğu Astart platformunun düzenliği Dijital Sigorta Girişimcilik Yarışması'nın kazananları belli oldu. AStart platformunun, Türkiye İş Bankası Workup programı iş birliği ile düzenlediği yarışmanın finali Kolektif House’ta gerçekleştirildi.

100'ü aşkın başvuru yapıldı

Teknoloji odaklı sigortacılığı destekleyen ve gündelik hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve hizmetlere odaklanan AStart Platformu’na yarışma için 100'ü aşkın başvuru yapıldı. Başvuruların arından finale kalmaya hak kazanan girişimler, Türkiye İş Bankası Workup Lead Mentörü Ömer Erkmen, Sigortacılık Profesyoneli ve Mentörü Okan Utkueri, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Girişimcilik Birim Müdürü Emre Ölçer, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcıları Levent Sönmez ve Mehmet Abacı ile Anadolu Sigorta Dijital Kanal Yöneticisi Barış İnan’dan oluşan jüri üyelerine sunumlarını gerçekleştirdi.

Finale kalan girişimlerden Stuff Sigorta yarışmayı birincilik ile tamamlarken, PetSurfer ise ikinci oldu. Stuff Sigorta ve PetSurfer'ın Türkiye İş Bankası Workup programına katılım hakkı kazandıklarını da ekleyelim.

Stuff Sigorta: Güvencesiz eşyaların beklenmedik olaylardan dolayı oluşan maddi kaybını engellemek için istenilen firmadan online olarak sigorta seçimini sağlayan Stuff Sigorta, vakit kaybetmeden tek bir dokunuş ile istediği ürünü, anında sigortalatma ya da iptal etme imkanı sunuyor.

PetSurfer: Pet sahipleri ile pet bakıcılarını buluşturan Türkiye'nin yeni nesil pet platformu olarak hizmet veren PetSurfer sayesinde kısa zamanlı bakıcı arayan pet sahipleri, alacağı hizmetler doğrultusunda çevresindeki en yakın bakıcıları listeleyerek en uygun bakıcıyla anlaşabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.