Google'da daha iyi görülmek için hesabınızı onaylatabilirsiniz

Google, yeni duyurduğu "onaylı hesap" özelliği sayesinde artık ünlüler, önemli isimler ve kurumlar bu bilgilendirme kutusunda yer alan bilgilerin daha doğru, güncel ve önemli verilerle değiştirilmesini sağlayabiliyor.
Google'da daha iyi görülmek için hesabınızı onaylatabilirsiniz

Google'ın arama sonuçlarında çıkardığı bilgilendirme kutusunu biliyorsunuz. Özellikle tanınmış ve önemli kişilerde, büyük şirketlerde ve daha bir çok önemli kurum ve kuruluşta karşımıza çıkan bu kutu aradığımız şeye dair derli toplu bir bilgi vermeye çalışıyor ve çoğu zaman bunu oldukça iyi yapıyor.

Google, yeni duyurduğu "onaylı hesap" özelliği sayesinde artık ünlüler, önemli isimler ve kurumlar bu bilgilendirme kutusunda yer alan bilgilerin daha doğru, güncel ve önemli verilerle değiştirilmesini sağlayabiliyor. En önemlisi de kutunun önemli bir bölümünü kapsayan fotoğraf ve logo daha iyi bir fotoğraf ve logo ile değiştirilebiliyor.

Hesabınızı onaylatmak için yapmanız gereken ise oldukça basit. Masaüstünden veya mobil cihazınızdan Google'a girip kurum veya şahıs ismini arayıyor ve çıkan bilgilendirme kutusu altında yer alan "Do you manage the online presence for ---" bağlantısına tıklayın ve yönlendirmeleri takip edin.

Doğrulama işlemini yaparken resmi Twitter ve Youtube gibi bir hesapla giriş yapmanız yeterli olabiliyor. Onayı aldıktan sonra artık düzenlemeler için taleplerde bulunabiliyorsunuz ve bilgilendirme kutusunun daha doğru ve dolu görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Bazı isim ve firmalarda çok dolu ve gerçek veriler çıkarken bazılarında daha az veri ile karşılaşılabiliyordu. Bu sayede markalar bu problemi çözmüş olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.