Sosyal medya uygulaması BlindID, 5 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Sosyal medya uygulaması BlindID, 5 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Geçtiğimiz yılın Mart ayında BIC Angels’tan 1 milyon 250 bin TL değerleme üzerinden melek yatırım alan BlindID, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda. Anonim, sesli ve canlı sohbet uygulaması olarak hizmet veren BlindID, çoğunluğu mevcut yatırımcılarından olmak üzere 5 milyon TL değerleme ile yeni bir yatırım aldı.

Oldukça hızlı büyüyen ve 1 milyon kullanıcıya yaklaşan BlindID, değerlemesini 1,5 yılda 4 katına çıkardı. Aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulamada günde yaklaşık 700 bini aşkın konuşma yapılıyor. Bu turda BlindID’ye yatırım yapan yatırımcılar arasında Altay Tınar, Serdar Urçar, Uğur Çırak, Emre Teksöz, Tuğra Gönden, Rıfat Nasi, Ayhan Üstün, Merve Gürel ve Atakan Atalar yer alıyor.

Şu anda yurt dışı pazarlarda büyümeye odaklandıklarını ve yatırımla birlikte Eylül ayında birçok ülkede yoğun pazarlama çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren BlindID’nin kurucusu Adil Zehir, 2018 yılı sonuna kadar kullanıcı sayısını yurt içi ve yurt dışı büyümesiyle 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini de paylaştı.

Yeni özellikler yolda

Yakın zamanda alacağı bir güncelleme ile yeni özellikler de kazanacak olan BlindID, puanlama sistemi ve kullanıcı seviyeleri gibi özelliklere sahip olacak. Kullanıcıların yaptıkları konuşmalar sonrasında konuştukları kişi tarafından beğenilmeleri durumunda puanları artıyor ve belirli puanlara ulaşan kullanıcılar bir üst seviyeye geçerek daha uzun süre konuşma süresi, daha fazla arkadaş ekleme gibi ek haklar elde ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.