n11.com, 50’den fazla şehirde aynı gün içinde teslimata başladı

n11.com, 50’den fazla şehirde aynı gün içinde teslimata başladı

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından n11.com, saha etkinliğini artırmak ve satış sonrası hizmetlerine bir yenisini eklemek amacıyla "lokalizasyon" projesini başlattığını açıkladı. Yeni sistemiyle n11.com, aynı gün teslimat ve konuma özel indirim seçeneklerinden oluşan özel teslimat hizmeti veriyor.

"Lokalizasyon" projesi kapsamında "n11 Özel Teslimat Hizmetleri" adıyla duyurduğu yeni hizmetiyle n11.com'da saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün saat 18:00’e kadar alıcısıyla buluşurken, 15:00′e kadar verilen siparişler ise akşam kargosuyla 18:00 ile 22:00 arası kapıya teslim ediliyor. 15:00 sonrasında verilen siparişler ise ertesi gün 15.00’e kadar alıcısıyla buluşuyor.

Hızlı teslimatın ötesinde konuma özel teslimat hizmeti de sunan n11.com’da konuma özel fiyatlı ürünler doğrudan mağaza tarafından alıcı adresine iletilirken, kargoya ödenecek bedel kullanıcıya indirim olarak yansıtılıyor. Aynı gün teslimat hizmetine ek alıcının konumuna göre indirim sunan n11.com’da "Konuma Özel İndirim" hizmetiyle "Konuma Özel Fiyat" logolu ürünler mağaza tarafından kata kadar teslim ediliyor.

n11.com CEO’su Won Yong, Jo, yeni model sayesinde, ülke genelinde 50’den fazla şehre sipariş zamanlarına bağlı olarak; istenilen saat aralıklarında ya da aynı gün teslimat yaptıklarını söyledi. Aynı gün teslimat hizmetinin yanı sıra alıcının konumuna göre indirim sunduklarını belirten Jo, "Konuma Özel Fiyat" logolu ürünlerin mağaza tarafından özel olarak teslim edildiğinin de altını çizdi.

Şu an için 50'den fazla şehir için aktif edilen yeni özelliğin, yakında 81 ili kapsayacağını söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.