Eylül ayında tanıtılması beklenen Apple Watch Series 4 nasıl olacak?

Eylül ayında tanıtılması beklenen Apple Watch Series 4 nasıl olacak?

İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Apple Watch, akıllı saat dünyasının en sevilen modellerinden biri olmayı başardı. Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle birlikte yeni modellerini tanıtması bekleniyor. Tanıtılması beklenen modeller arasında ise Apple Watch'ın yeni versiyonu olan Apple Watch Series 4'ün de tanıtılması bekleniyor. Bu haberimizde ise Apple Watch Series 4'ün ne gibi özelliklere sahip olabileceğine yakından bakacağız.

Ming-Chi Kuo'nun paylaştığı raporlara göre Apple Watch Series 4, önceki modellere göre küçük bir tasarım değişikliği ile karşımıza çıkacak. Apple Watch Series 3 modeline oranla yüzde 15 daha büyük bir ekranı sahip olması beklenen Apple Watch Series 4, daha ince çerçeveler ile karşımıza çıkacak.

Daha büyük ekran ve ince çerçeveler

Biri 1,57 diğeri ise 1,78 inç büyüklüklerinde iki farklı modele sahip olacak Apple Watch Series 4'ün 1,57 inçlik modeli 38, 1,78 inçlik modeli ise 42 mm olacak. Karşılaştırmak gerekirse Apple Watch Series 3, 1,5 ve 1,65 inçlik modellere sahip. Ekrandaki değişimin haricinde yeni Apple Watch modellerinde herhangi bir tasarım değişikliği yapılması beklenmiyor.

Apple Watch modellerin sağ tarafından bulunan tuşun da değişmesi bekleniyor. Şu an için fiziksel bir tuş olarak karşımıza çıkan tuşun yeni model ile birlikte gücünü Taptic Engine'den alması bekleniyor. Hatırlatmak gerekirse Apple, iPhone 7 modelinin ev tuşunda da benzer bir değişiklik uygulamıştı.

Sağlık ve aktivite takibi anlamında yeni özellikler kazanması da beklenen Apple Watch Series 4'ün gücünü henüz teknik detayları açıklanmayan S4 işlemcisinden alması bekleniyor. Yeni işlemci sayesinde başarılı bir performans sunacak olan Apple Watch Series 4 ile ilgili yeni bilgilere ulaştıkça sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.